Ахуйн бяцхан зөвөлгөөнүүд

* Дөнгөж түүсэн жимсийг удаан хадгалах болвол савтай жимснийхээ жингээс хоёр дахин их элсэн чихэр хийнэ.
* Талхыг хатаахгүй удаан хадгалъя гэвэл хадгалж байгаа савандаа алим, хальсалсан түүхий төмс бага зэрэг давс эдгээрийн аль нэгийг хийнэ.
* Хар, цагаан талхыг удаан хадгалахад хар тамхины үнэр цагаан талханд амархан шингэж амтыг муутгадаг.
* Шинэ мөөгийг давстай буцалсан усаар зайлчихвал муудах нь бага.
* Компотыг амттай болгоё гэвэл бага зэргийн дарс эсвэл нимбэг жүржийн хальс хийнэ.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button