Хонины жигнэсэн мах

Хийх арга Хонины хаа, хавирганы махыг давс, амтлагч хийгээд хиам хэлбэртэй хуйлж бооно. Yүнийгээ бага зэрэг давслаад шарах шүүгээнд шарсны дараа бага хэмжээний шөлөнд цаг шахам жигнэж болгоно. Бүхэл махаа шөлнөөс гаргаад шөлөөр нь улаан сүмс бэлтгэж махаа хувилж хэрчээд дахин сүмсэндээ жигнэж болгоно.

Хачирт Чанасан төмс, жигнэсэн байцаа, чанасан гоймон, давсалсан өргөст хэмх, кимчи ногоо.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button