Ахуйн бяцхан зөвлөгөөнүүд

-Хагарсан түүхий өндгийг чанах усандаа бага зэргийн цуу хийвэл өндөг гойждоггүй.
-Хайруулын тогоо тавганд хийсэн тосонд давс хийвэл юм хайрахад тос үсчдэггүй.
-Өндөгний муудсан эсэхийг мэдэх дээ гэрэлд хар. Муудсан өндгөн дотор толбо харагдана. Муудсан өндөг нэвт гэрэлтдэггүй.
– Төмс, будаагүй ногоотой шөлөнд бага зэрэг хуурсан гурил хийвэл амтлаг болно.
-Тосыг харанхуй газар хадгалбал хурших нь бага байдаг.
-Өндгийг давстай усанд чанавал хагарахгүйгээс гадна хальснаас нь салгахад амар байдаг.