Антрекот шарсан өндөгтэй

Хийх арга Yхрийн сээр, нуруу, гуяны махыг нэг тавагт хоёр хэрчим орохоор нимгэвтэр хавтгай зүсч, зориулалтын алхаар бага зэрэг цохиж зөөлрүүлээд хайруулын тавагт шарна. Шарсан махны дээрээс нүдэлж шарсан өндөг тавьж олгоно. Шарах үед гарсан бор шүүсийг махан дээрээ дусаана. Мах зөөлөн, шүүслэг болсон байна.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Антрекот шарсан өндөгтэй

Хийх арга Yхрийн сээр, нуруу, гуяны махыг нэг тавагт хоёр хэрчим орохоор нимгэвтэр хавтгай зүсч, зориулалтын алхаар бага зэрэг цохиж зөөлрүүлээд хайруулын тавагт шарна. Шарсан махны дээрээс нүдэлж шарсан өндөг тавьж олгоно. Шарах үед гарсан бор шүүсийг махан дээрээ дусаана. Мах зөөлөн, шүүслэг болсон байна.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Антрекот шарсан өндөгтэй

Хийх арга Yхрийн сээр, нуруу, гуяны махыг нэг тавагт хоёр хэрчим орохоор нимгэвтэр хавтгай зүсч, зориулалтын алхаар бага зэрэг цохиж зөөлрүүлээд хайруулын тавагт шарна. Шарсан махны дээрээс нүдэлж шарсан өндөг тавьж олгоно. Шарах үед гарсан бор шүүсийг махан дээрээ дусаана. Мах зөөлөн, шүүслэг болсон байна.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Антрекот шарсан өндөгтэй

Хийх арга Yхрийн сээр, нуруу, гуяны махыг нэг тавагт хоёр хэрчим орохоор нимгэвтэр хавтгай зүсч, зориулалтын алхаар бага зэрэг цохиж зөөлрүүлээд хайруулын тавагт шарна. Шарсан махны дээрээс нүдэлж шарсан өндөг тавьж олгоно. Шарах үед гарсан бор шүүсийг махан дээрээ дусаана. Мах зөөлөн, шүүслэг болсон байна.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button