Өндөгтэй улаан лооль

Улаан лоолийн голыг нь авч хэрчээд давс, перцээр амтална. Нэг өндгөн дээрээс 1 улаан лоолийг хийж, бяслагаа асгаад зууханд хийнэ. Ширээнд олгохын өмнө улаан перцийн соусаар амтална.
Улаан лоолийн голыг нь авч хэрчээд давс, перцээр амтална. Нэг өндгөн дээрээс 1 улаан лоолийг хийж, бяслагаа асгаад зууханд хийнэ. Ширээнд олгохын өмнө улаан перцийн соусаар амтална.
Улаан лоолийн голыг нь авч хэрчээд давс, перцээр амтална. Нэг өндгөн дээрээс 1 улаан лоолийг хийж, бяслагаа асгаад зууханд хийнэ. Ширээнд олгохын өмнө улаан перцийн соусаар амтална.
Улаан лоолийн голыг нь авч хэрчээд давс, перцээр амтална. Нэг өндгөн дээрээс 1 улаан лоолийг хийж, бяслагаа асгаад зууханд хийнэ. Ширээнд олгохын өмнө улаан перцийн соусаар амтална.
Улаан лоолийн голыг нь авч хэрчээд давс, перцээр амтална. Нэг өндгөн дээрээс 1 улаан лоолийг хийж, бяслагаа асгаад зууханд хийнэ. Ширээнд олгохын өмнө улаан перцийн соусаар амтална.