Тахианы махан салат

1.Усан үзмээ угааж, үрийг нь цэвэрлэнэ. Ингэвэл зажлахад элдэв хатуу зүйл мэдрэгдэхгүй, зөөлөн болдог. Тэгээд дундуур нь хувааж саванд хий. Дараа нь мөөг болон бяслагаа нимгэн хэрчинэ. Мөн тахины махаа урт, нарийхан хэрчээд усан үзэм дээрээ нэмнэ.
2.Өндөгний шар дээрээ гич, давс, перец, элсэн чихэр болон цуугаа хий. Yүнийгээ майонез зуурах адил сайтар хутгах ба чидун жимсний тос бага багаар хийн сайн хутгаарай. Тэгээд майонез шиг болохоор нь тарагтай холино. Yүн дээрээ нарийн хэрчсэн тахианы мах, усан үзмээ хийнэ. Ингээд л тахианы махан салат бэлэн боллоо. Эцэст нь сануулахад чанасан тахианы махаа хөргөөд бэлтгэсэн байвал илүү амттай. Хэрэв чидун жимсний тос байхгүй бол ургамлын тосоор орлуулж болно.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Тахианы махан салат

1.Усан үзмээ угааж, үрийг нь цэвэрлэнэ. Ингэвэл зажлахад элдэв хатуу зүйл мэдрэгдэхгүй, зөөлөн болдог. Тэгээд дундуур нь хувааж саванд хий. Дараа нь мөөг болон бяслагаа нимгэн хэрчинэ. Мөн тахины махаа урт, нарийхан хэрчээд усан үзэм дээрээ нэмнэ.
2.Өндөгний шар дээрээ гич, давс, перец, элсэн чихэр болон цуугаа хий. Yүнийгээ майонез зуурах адил сайтар хутгах ба чидун жимсний тос бага багаар хийн сайн хутгаарай. Тэгээд майонез шиг болохоор нь тарагтай холино. Yүн дээрээ нарийн хэрчсэн тахианы мах, усан үзмээ хийнэ. Ингээд л тахианы махан салат бэлэн боллоо. Эцэст нь сануулахад чанасан тахианы махаа хөргөөд бэлтгэсэн байвал илүү амттай. Хэрэв чидун жимсний тос байхгүй бол ургамлын тосоор орлуулж болно.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Тахианы махан салат

1.Усан үзмээ угааж, үрийг нь цэвэрлэнэ. Ингэвэл зажлахад элдэв хатуу зүйл мэдрэгдэхгүй, зөөлөн болдог. Тэгээд дундуур нь хувааж саванд хий. Дараа нь мөөг болон бяслагаа нимгэн хэрчинэ. Мөн тахины махаа урт, нарийхан хэрчээд усан үзэм дээрээ нэмнэ.
2.Өндөгний шар дээрээ гич, давс, перец, элсэн чихэр болон цуугаа хий. Yүнийгээ майонез зуурах адил сайтар хутгах ба чидун жимсний тос бага багаар хийн сайн хутгаарай. Тэгээд майонез шиг болохоор нь тарагтай холино. Yүн дээрээ нарийн хэрчсэн тахианы мах, усан үзмээ хийнэ. Ингээд л тахианы махан салат бэлэн боллоо. Эцэст нь сануулахад чанасан тахианы махаа хөргөөд бэлтгэсэн байвал илүү амттай. Хэрэв чидун жимсний тос байхгүй бол ургамлын тосоор орлуулж болно.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Тахианы махан салат

1.Усан үзмээ угааж, үрийг нь цэвэрлэнэ. Ингэвэл зажлахад элдэв хатуу зүйл мэдрэгдэхгүй, зөөлөн болдог. Тэгээд дундуур нь хувааж саванд хий. Дараа нь мөөг болон бяслагаа нимгэн хэрчинэ. Мөн тахины махаа урт, нарийхан хэрчээд усан үзэм дээрээ нэмнэ.
2.Өндөгний шар дээрээ гич, давс, перец, элсэн чихэр болон цуугаа хий. Yүнийгээ майонез зуурах адил сайтар хутгах ба чидун жимсний тос бага багаар хийн сайн хутгаарай. Тэгээд майонез шиг болохоор нь тарагтай холино. Yүн дээрээ нарийн хэрчсэн тахианы мах, усан үзмээ хийнэ. Ингээд л тахианы махан салат бэлэн боллоо. Эцэст нь сануулахад чанасан тахианы махаа хөргөөд бэлтгэсэн байвал илүү амттай. Хэрэв чидун жимсний тос байхгүй бол ургамлын тосоор орлуулж болно.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button