Бамбайтай хүнд…

50 гр жижиглэсэн хушгыг нэг стакан спиртэнд хийнэ. Харанхуй газар 2 сар хадгална. Ойр ойрхон сэгсэр. Өдөрт гурван удаа хооллохоос 20 минутын өмнө нэг цайны халбагаар ууна.
Мөн бамбай булчирхай томорсон хүн байнга хув зүүвэл сайн.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Бамбайтай хүнд…

50 гр жижиглэсэн хушгыг нэг стакан спиртэнд хийнэ. Харанхуй газар 2 сар хадгална. Ойр ойрхон сэгсэр. Өдөрт гурван удаа хооллохоос 20 минутын өмнө нэг цайны халбагаар ууна.
Мөн бамбай булчирхай томорсон хүн байнга хув зүүвэл сайн.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Бамбайтай хүнд…

50 гр жижиглэсэн хушгыг нэг стакан спиртэнд хийнэ. Харанхуй газар 2 сар хадгална. Ойр ойрхон сэгсэр. Өдөрт гурван удаа хооллохоос 20 минутын өмнө нэг цайны халбагаар ууна.
Мөн бамбай булчирхай томорсон хүн байнга хув зүүвэл сайн.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Бамбайтай хүнд…

50 гр жижиглэсэн хушгыг нэг стакан спиртэнд хийнэ. Харанхуй газар 2 сар хадгална. Ойр ойрхон сэгсэр. Өдөрт гурван удаа хооллохоос 20 минутын өмнө нэг цайны халбагаар ууна.
Мөн бамбай булчирхай томорсон хүн байнга хув зүүвэл сайн.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button