Ходоодны хорт хавдраас сэргийлэх арга

-Хугацаа дууссан хүнс хэрэглэхгүй байх. Хүнсний зүйл авахдаа хадгалах хугацааг нь заавал шалгах.
-Хэтэрхий их шарсан, даршилсан хүнсний зүйлээс болгоомжлох
-Хоносон болон удаан хадгалсан хоол хүнс хэрэглэхгүй байх
-Хүнсний будагтай, натурал биш хоол хүнс хэрэглэхгүй байхыг хичээх
-Крахмал ихтэй төмс, цагаан гурил, цагаан будаа тогтмол хэрэглэхгүй байх.
-Сүү, сүүн бүтээгдэхүүн тогтмол хэрэглэх
-Хэт халуун хоол цай хэрэглэхээс зайлсхийх
-Ходоодны өвчний далд хэлбэрийг илрүүлэх шинжилгээг өвчний шинж илрээгүй байсан ч хийлгэж байх хэрэгтэй.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Ходоодны хорт хавдраас сэргийлэх арга

-Хугацаа дууссан хүнс хэрэглэхгүй байх. Хүнсний зүйл авахдаа хадгалах хугацааг нь заавал шалгах.
-Хэтэрхий их шарсан, даршилсан хүнсний зүйлээс болгоомжлох
-Хоносон болон удаан хадгалсан хоол хүнс хэрэглэхгүй байх
-Хүнсний будагтай, натурал биш хоол хүнс хэрэглэхгүй байхыг хичээх
-Крахмал ихтэй төмс, цагаан гурил, цагаан будаа тогтмол хэрэглэхгүй байх.
-Сүү, сүүн бүтээгдэхүүн тогтмол хэрэглэх
-Хэт халуун хоол цай хэрэглэхээс зайлсхийх
-Ходоодны өвчний далд хэлбэрийг илрүүлэх шинжилгээг өвчний шинж илрээгүй байсан ч хийлгэж байх хэрэгтэй.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Ходоодны хорт хавдраас сэргийлэх арга

-Хугацаа дууссан хүнс хэрэглэхгүй байх. Хүнсний зүйл авахдаа хадгалах хугацааг нь заавал шалгах.
-Хэтэрхий их шарсан, даршилсан хүнсний зүйлээс болгоомжлох
-Хоносон болон удаан хадгалсан хоол хүнс хэрэглэхгүй байх
-Хүнсний будагтай, натурал биш хоол хүнс хэрэглэхгүй байхыг хичээх
-Крахмал ихтэй төмс, цагаан гурил, цагаан будаа тогтмол хэрэглэхгүй байх.
-Сүү, сүүн бүтээгдэхүүн тогтмол хэрэглэх
-Хэт халуун хоол цай хэрэглэхээс зайлсхийх
-Ходоодны өвчний далд хэлбэрийг илрүүлэх шинжилгээг өвчний шинж илрээгүй байсан ч хийлгэж байх хэрэгтэй.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Ходоодны хорт хавдраас сэргийлэх арга

-Хугацаа дууссан хүнс хэрэглэхгүй байх. Хүнсний зүйл авахдаа хадгалах хугацааг нь заавал шалгах.
-Хэтэрхий их шарсан, даршилсан хүнсний зүйлээс болгоомжлох
-Хоносон болон удаан хадгалсан хоол хүнс хэрэглэхгүй байх
-Хүнсний будагтай, натурал биш хоол хүнс хэрэглэхгүй байхыг хичээх
-Крахмал ихтэй төмс, цагаан гурил, цагаан будаа тогтмол хэрэглэхгүй байх.
-Сүү, сүүн бүтээгдэхүүн тогтмол хэрэглэх
-Хэт халуун хоол цай хэрэглэхээс зайлсхийх
-Ходоодны өвчний далд хэлбэрийг илрүүлэх шинжилгээг өвчний шинж илрээгүй байсан ч хийлгэж байх хэрэгтэй.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button