Шарж жигнэсэн хүнс сайнгүй гэнэ

Шарж жигнэсэн, тухайлбал талх, бялуунд хорт хавдар үүсгэх акриламид гэдэг бодис нэлээд хэмжээгээр агуулагддаг. Хулганад хийсэн туршилтаас үзвэл, энэ бодис өчүүхэн хэмжээгээр агуулагдсан байсан ч хорт хавдар үүсгэж, мэдрэлийн системийг гэмтээж, үргүй болгож болох ажээ.
ДЭМБ энэ ноцтой асуудлыг Женевт болсон ээлжит хуралдаанаараа хэлэлцжээ.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Шарж жигнэсэн хүнс сайнгүй гэнэ

Шарж жигнэсэн, тухайлбал талх, бялуунд хорт хавдар үүсгэх акриламид гэдэг бодис нэлээд хэмжээгээр агуулагддаг. Хулганад хийсэн туршилтаас үзвэл, энэ бодис өчүүхэн хэмжээгээр агуулагдсан байсан ч хорт хавдар үүсгэж, мэдрэлийн системийг гэмтээж, үргүй болгож болох ажээ.
ДЭМБ энэ ноцтой асуудлыг Женевт болсон ээлжит хуралдаанаараа хэлэлцжээ.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Шарж жигнэсэн хүнс сайнгүй гэнэ

Шарж жигнэсэн, тухайлбал талх, бялуунд хорт хавдар үүсгэх акриламид гэдэг бодис нэлээд хэмжээгээр агуулагддаг. Хулганад хийсэн туршилтаас үзвэл, энэ бодис өчүүхэн хэмжээгээр агуулагдсан байсан ч хорт хавдар үүсгэж, мэдрэлийн системийг гэмтээж, үргүй болгож болох ажээ.
ДЭМБ энэ ноцтой асуудлыг Женевт болсон ээлжит хуралдаанаараа хэлэлцжээ.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Шарж жигнэсэн хүнс сайнгүй гэнэ

Шарж жигнэсэн, тухайлбал талх, бялуунд хорт хавдар үүсгэх акриламид гэдэг бодис нэлээд хэмжээгээр агуулагддаг. Хулганад хийсэн туршилтаас үзвэл, энэ бодис өчүүхэн хэмжээгээр агуулагдсан байсан ч хорт хавдар үүсгэж, мэдрэлийн системийг гэмтээж, үргүй болгож болох ажээ.
ДЭМБ энэ ноцтой асуудлыг Женевт болсон ээлжит хуралдаанаараа хэлэлцжээ.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button