Жунз

Тогоон дээрээ тосоо хийж сайн халаах учиртай. Хоолонд амт оруулах ерөнхий жорын дагуу сонгиноо тосонд хийж хайрна. Энэ үеэр ногоогоо хийж цагаан гаа, да лю, хуажуугаа хийгээд хуурах учиртай. Араас нь махаа нэмнэ. Аль алийг нь хайрагдас тогтсоны дараа усаа нэмнэ. Мэдээж хэрэг хүйтэн ус нэмбэл мах нь хатуурах тул усаа халаасан байх шаардлагатай.
Эцэст нь мөнөөх шөлөн дээрээ буузны жигнүүр тавьж, элдэж хуйлсан гурилаа өрнө. Ингээд хоолоо хүлээх л үлдэв. 20-иод минут жигнэсний дараа гурилаа гаргаж хэрчээд тусад нь таваглана. Шөлөө жаахан дундуур аягална. Учир нь гурилаа нэмээд аяга дүүрэх учиртай.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Жунз

Тогоон дээрээ тосоо хийж сайн халаах учиртай. Хоолонд амт оруулах ерөнхий жорын дагуу сонгиноо тосонд хийж хайрна. Энэ үеэр ногоогоо хийж цагаан гаа, да лю, хуажуугаа хийгээд хуурах учиртай. Араас нь махаа нэмнэ. Аль алийг нь хайрагдас тогтсоны дараа усаа нэмнэ. Мэдээж хэрэг хүйтэн ус нэмбэл мах нь хатуурах тул усаа халаасан байх шаардлагатай.
Эцэст нь мөнөөх шөлөн дээрээ буузны жигнүүр тавьж, элдэж хуйлсан гурилаа өрнө. Ингээд хоолоо хүлээх л үлдэв. 20-иод минут жигнэсний дараа гурилаа гаргаж хэрчээд тусад нь таваглана. Шөлөө жаахан дундуур аягална. Учир нь гурилаа нэмээд аяга дүүрэх учиртай.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Жунз

Тогоон дээрээ тосоо хийж сайн халаах учиртай. Хоолонд амт оруулах ерөнхий жорын дагуу сонгиноо тосонд хийж хайрна. Энэ үеэр ногоогоо хийж цагаан гаа, да лю, хуажуугаа хийгээд хуурах учиртай. Араас нь махаа нэмнэ. Аль алийг нь хайрагдас тогтсоны дараа усаа нэмнэ. Мэдээж хэрэг хүйтэн ус нэмбэл мах нь хатуурах тул усаа халаасан байх шаардлагатай.
Эцэст нь мөнөөх шөлөн дээрээ буузны жигнүүр тавьж, элдэж хуйлсан гурилаа өрнө. Ингээд хоолоо хүлээх л үлдэв. 20-иод минут жигнэсний дараа гурилаа гаргаж хэрчээд тусад нь таваглана. Шөлөө жаахан дундуур аягална. Учир нь гурилаа нэмээд аяга дүүрэх учиртай.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Жунз

Тогоон дээрээ тосоо хийж сайн халаах учиртай. Хоолонд амт оруулах ерөнхий жорын дагуу сонгиноо тосонд хийж хайрна. Энэ үеэр ногоогоо хийж цагаан гаа, да лю, хуажуугаа хийгээд хуурах учиртай. Араас нь махаа нэмнэ. Аль алийг нь хайрагдас тогтсоны дараа усаа нэмнэ. Мэдээж хэрэг хүйтэн ус нэмбэл мах нь хатуурах тул усаа халаасан байх шаардлагатай.
Эцэст нь мөнөөх шөлөн дээрээ буузны жигнүүр тавьж, элдэж хуйлсан гурилаа өрнө. Ингээд хоолоо хүлээх л үлдэв. 20-иод минут жигнэсний дараа гурилаа гаргаж хэрчээд тусад нь таваглана. Шөлөө жаахан дундуур аягална. Учир нь гурилаа нэмээд аяга дүүрэх учиртай.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button