Гүзээг амтлах арга

Дараа нь тостой хайрулын тавганд нарийхан хэрчсэн шар лууван, яншуйн үндэс, бөөрөнхий сонгино хийж бага зэрэг хуурсны дараа өргөст хэмхийн шүүс, шөл нэмж битүү жигнэнэ. Дээрээс нь гүзээгээ нэмж 10-15 минут зөөлөн галаар буцалгаж болно.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Гүзээг амтлах арга

Дараа нь тостой хайрулын тавганд нарийхан хэрчсэн шар лууван, яншуйн үндэс, бөөрөнхий сонгино хийж бага зэрэг хуурсны дараа өргөст хэмхийн шүүс, шөл нэмж битүү жигнэнэ. Дээрээс нь гүзээгээ нэмж 10-15 минут зөөлөн галаар буцалгаж болно.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Гүзээг амтлах арга

Дараа нь тостой хайрулын тавганд нарийхан хэрчсэн шар лууван, яншуйн үндэс, бөөрөнхий сонгино хийж бага зэрэг хуурсны дараа өргөст хэмхийн шүүс, шөл нэмж битүү жигнэнэ. Дээрээс нь гүзээгээ нэмж 10-15 минут зөөлөн галаар буцалгаж болно.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button