Напалеон торт

Зуурмагийг зуураад гурил цацсан тэвшин дээр тавьж 10 мм-ийн зузаантай гонзгой дөрвөлжин элдэнэ. Дөрөв нугалаад хөргөгчинд тавина. Гаргаад дахин 10 мм-ийн зузаантай элдэнэ. Дахиад дөрөв нугална. Дахин 4-5 мм-ийн зузаантай болтол элдээд, захаар нь ус цацсан тэвшинд тавьж илүү гарсан зуурмагийг тасалж авна. Хутганы үзүүрээр хэд хэдэн газар зүсэж 200 хэмийн температурт 10-15 минут жигнэнэ. Хөргөөд кремээр холбож дөрвөн давхаргатай торт бэлтгэнэ. Хамгийн дээр нь крем түрхэж ёотонгийн нунтаг цацна.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Напалеон торт

Зуурмагийг зуураад гурил цацсан тэвшин дээр тавьж 10 мм-ийн зузаантай гонзгой дөрвөлжин элдэнэ. Дөрөв нугалаад хөргөгчинд тавина. Гаргаад дахин 10 мм-ийн зузаантай элдэнэ. Дахиад дөрөв нугална. Дахин 4-5 мм-ийн зузаантай болтол элдээд, захаар нь ус цацсан тэвшинд тавьж илүү гарсан зуурмагийг тасалж авна. Хутганы үзүүрээр хэд хэдэн газар зүсэж 200 хэмийн температурт 10-15 минут жигнэнэ. Хөргөөд кремээр холбож дөрвөн давхаргатай торт бэлтгэнэ. Хамгийн дээр нь крем түрхэж ёотонгийн нунтаг цацна.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Напалеон торт

Зуурмагийг зуураад гурил цацсан тэвшин дээр тавьж 10 мм-ийн зузаантай гонзгой дөрвөлжин элдэнэ. Дөрөв нугалаад хөргөгчинд тавина. Гаргаад дахин 10 мм-ийн зузаантай элдэнэ. Дахиад дөрөв нугална. Дахин 4-5 мм-ийн зузаантай болтол элдээд, захаар нь ус цацсан тэвшинд тавьж илүү гарсан зуурмагийг тасалж авна. Хутганы үзүүрээр хэд хэдэн газар зүсэж 200 хэмийн температурт 10-15 минут жигнэнэ. Хөргөөд кремээр холбож дөрвөн давхаргатай торт бэлтгэнэ. Хамгийн дээр нь крем түрхэж ёотонгийн нунтаг цацна.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button