Бор еэвэн

Шанзанд Арвайн гурил, элсэн чихэр, цөцгийн тос, эсвэл ургамлын тос хольж багсарна. Арвайн гурил 800 гр, элсэн чихэр 400 гр, тос 300 гр.
Бор еэвэнг бэлтгэхдээ Буцламгай усанд ургамлын тос, гурилыг хийж зуурна. Зуурмагийг 170 гр-ын жинтэйгээр таслан авч гараараа хонхойлоод голд нь 60 гр шанз хийн чимхэж битүүлээд бөмбөгөр хэлбэрт оруулна. Тэвшин дээр өрж тавиад түлсэн элсэн чихрийн уусмалд дүрсэн цагирагаар хүрээ хийж голд нь хүрэн манжингийн шанз түрхээд, жигд нүх хийж өгнө. 220 хэмийн температурт 30-40 минут жигнэнэ.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Бор еэвэн

Шанзанд Арвайн гурил, элсэн чихэр, цөцгийн тос, эсвэл ургамлын тос хольж багсарна. Арвайн гурил 800 гр, элсэн чихэр 400 гр, тос 300 гр.
Бор еэвэнг бэлтгэхдээ Буцламгай усанд ургамлын тос, гурилыг хийж зуурна. Зуурмагийг 170 гр-ын жинтэйгээр таслан авч гараараа хонхойлоод голд нь 60 гр шанз хийн чимхэж битүүлээд бөмбөгөр хэлбэрт оруулна. Тэвшин дээр өрж тавиад түлсэн элсэн чихрийн уусмалд дүрсэн цагирагаар хүрээ хийж голд нь хүрэн манжингийн шанз түрхээд, жигд нүх хийж өгнө. 220 хэмийн температурт 30-40 минут жигнэнэ.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Бор еэвэн

Шанзанд Арвайн гурил, элсэн чихэр, цөцгийн тос, эсвэл ургамлын тос хольж багсарна. Арвайн гурил 800 гр, элсэн чихэр 400 гр, тос 300 гр.
Бор еэвэнг бэлтгэхдээ Буцламгай усанд ургамлын тос, гурилыг хийж зуурна. Зуурмагийг 170 гр-ын жинтэйгээр таслан авч гараараа хонхойлоод голд нь 60 гр шанз хийн чимхэж битүүлээд бөмбөгөр хэлбэрт оруулна. Тэвшин дээр өрж тавиад түлсэн элсэн чихрийн уусмалд дүрсэн цагирагаар хүрээ хийж голд нь хүрэн манжингийн шанз түрхээд, жигд нүх хийж өгнө. 220 хэмийн температурт 30-40 минут жигнэнэ.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button