Нийслэл кекс

Технологи Цөцгийн тосыг хөнгөн хайлуулаад элсэн чихэр нэмж хутган, дээрээс нь давс, өндөг, коньяк нэмж 15-20 мин үргэлжлүүлэн хутгана. Хутгасны дараа урьдчилан бэлтгэсэн үзэм, содтой багсарсан гурил нэмээд түргэн зуурна. Тослоод гурил цацсан тэвшинд хийж гадаргууг нь тэгшлээд 190-200 хэмийн температурт 60-70 мин жигнэнэ. Гаргаад хөргөж хэвнээс нь салгаад түлэгдсэн хэсгийг нь үрэгчээр үрнэ. Ёотонгийн нунтаг дээр нь цацна. /Гонзгой, дөрвөлжин хэв тохиромжтой/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Нийслэл кекс

Технологи Цөцгийн тосыг хөнгөн хайлуулаад элсэн чихэр нэмж хутган, дээрээс нь давс, өндөг, коньяк нэмж 15-20 мин үргэлжлүүлэн хутгана. Хутгасны дараа урьдчилан бэлтгэсэн үзэм, содтой багсарсан гурил нэмээд түргэн зуурна. Тослоод гурил цацсан тэвшинд хийж гадаргууг нь тэгшлээд 190-200 хэмийн температурт 60-70 мин жигнэнэ. Гаргаад хөргөж хэвнээс нь салгаад түлэгдсэн хэсгийг нь үрэгчээр үрнэ. Ёотонгийн нунтаг дээр нь цацна. /Гонзгой, дөрвөлжин хэв тохиромжтой/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Нийслэл кекс

Технологи Цөцгийн тосыг хөнгөн хайлуулаад элсэн чихэр нэмж хутган, дээрээс нь давс, өндөг, коньяк нэмж 15-20 мин үргэлжлүүлэн хутгана. Хутгасны дараа урьдчилан бэлтгэсэн үзэм, содтой багсарсан гурил нэмээд түргэн зуурна. Тослоод гурил цацсан тэвшинд хийж гадаргууг нь тэгшлээд 190-200 хэмийн температурт 60-70 мин жигнэнэ. Гаргаад хөргөж хэвнээс нь салгаад түлэгдсэн хэсгийг нь үрэгчээр үрнэ. Ёотонгийн нунтаг дээр нь цацна. /Гонзгой, дөрвөлжин хэв тохиромжтой/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button