Шоколадтай зүсмэл торт хэрхэн хийх вэ?
Тортны хэвийг маслаар тосолно.
Дотор нь орох найрлага 750 гр аарц, 250 гр сахар, хальсалсан 2 нимбэг, 0.25 гр хэмжээтэй цөцгий, 8 цагаан царцмаг, 50 гр нимгэн зүссэн шоколад
Бэлдэх хэсэг
Амраасан зуурмагаа шарах тавцан дээр тавиад дундаж температураар өмнө халаасан зуухандаа хийж жигнэнэ. Дараа нь сахартай аарц, хальсалсан нимбэгээ хөөсөртөл нь хутгана. Yүний дараа цөцгий царцмагаа хийж хутгана. Болсон кексээ голоор нь нэг удаа зүснэ. Нэг тал дээр нь 2/3 хэмжээтэйгээр дотор нь хийхээр бэлдсэн зүйлээ түрхэнэ. Дээр нь үлдсэн зуурмагтайгаа нимгэн хэрчсэн шоколадаа тавина. Тортыг сэрүүн газар тавьж хэрчим хэрчмээр зүснэ.
Бэлтгэх нийт хугацаа 50 минут
Жигнэх цаг Электрон зууханд ойролцоогоор 15-20 минут 195 градуст жигнэнэ.
Газаар ажилладаг зууханд 15-20 минут