Самартай бялуу хийх тухай
Бэлдэх хэсэг Сахар, ванильный сахрыг маслотай хольж хөөсөртөл нь хутгана. Дараа нь өндөгний гурил, тортны амтлагчийг хутгаад талхны хөрөнгөтэй хольж нийлүүлнэ. Зуурсан зуурмагаа шарах тавцан дээрээ тавина. Yүний дараа бэлдсэн өндөгтэй зуурмагаа нягтарсан цаг мэт хүрээлж, сахраа жигдхэн дээр нь хийнэ. Хамгийн сүүлд нь нэгэн жигд хэмжээтэй самраа тавина. Ингээд самартай бялуугаа дундаж температураар жигнэж жигд хэмжээтэй зүснэ.
Бэлтгэх нийт хугацаа 30 минут
Жигнэх хугацаа Ойролцоогоор 20-30 минут 195 градуст жигнэнэ.