Та төмсийг зөв бэлтгэж чадах уу?

•Төмсийг бага зэрэг тосонд шарахдаа хагас бэлэн болсон үед нь давс цацвал зөөлөн сайхан амттай болдог.
•Төмсийг бага усанд чанах бөгөөд хэзээ ч бяцартал нь чанаж болохүй.
•Төмсийг машиндаж хийхэд тохиромжгүй. Өнгө нь алдагдаж С витамины ихэнх хувь нь алдагддаг.
•Төмсний нухашийг сүүтэй зуурвал илүү амтлаг болно.
•Төмс чанасан усыг /витамин ихтэй/ асгалгүй ногоотой шөлөнд ашиглавал амттай болдог.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Та төмсийг зөв бэлтгэж чадах уу?

•Төмсийг бага зэрэг тосонд шарахдаа хагас бэлэн болсон үед нь давс цацвал зөөлөн сайхан амттай болдог.
•Төмсийг бага усанд чанах бөгөөд хэзээ ч бяцартал нь чанаж болохүй.
•Төмсийг машиндаж хийхэд тохиромжгүй. Өнгө нь алдагдаж С витамины ихэнх хувь нь алдагддаг.
•Төмсний нухашийг сүүтэй зуурвал илүү амтлаг болно.
•Төмс чанасан усыг /витамин ихтэй/ асгалгүй ногоотой шөлөнд ашиглавал амттай болдог.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button