Хоорондоо харшилдаг хүнсийг мэдэж байх хэрэгтэй

Тухалбал , сүүг ногоотой хольж хэрэглэхэд заримдаа гэдэс дүүрч суулгадаг. Сүүг модонд ургадаг аливаа жимстэй нэг дор хэрэглэвэл харшилна. Гашуун унд, хоолыг сүүгээр даруулбал мөн л харш. Шар тос идсэний дараа ус уух, ургамлын тосыг зөгийн балтай , вандуйн шөлийг нишингийн сахартай , тахианы махыг айрагтай хольж хутган хэрэглэвээс өөр хоорондоо харшилж хордлого өгдөг байна. Хонины махыг чихэр жимстэй идэхийг цээрлэх хэрэгтэй. Ходоод гэмтэж бөөлжинө. Тахианы мах идээд тараг ууж болохгүй. Өндөг чихэртэй хамт идвэл уураг тархи хордоно. Сонгиныг балтай давхцуулан хэрэглэвэл гэдэс гэмтэх , мөн бяслаг амархан мууддаг тул хөргөгчинд 2-3 хоногоос илүүгүй хадгалах хэрэгтэй. Энэ мэт хоорондоо харшилдаг идээг үргэлж хэрэглээд байвал гэдэс дотрын элдэв өвчин үүсэх нь ойлгомжтой юмаа.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Хоорондоо харшилдаг хүнсийг мэдэж байх хэрэгтэй

Тухалбал , сүүг ногоотой хольж хэрэглэхэд заримдаа гэдэс дүүрч суулгадаг. Сүүг модонд ургадаг аливаа жимстэй нэг дор хэрэглэвэл харшилна. Гашуун унд, хоолыг сүүгээр даруулбал мөн л харш. Шар тос идсэний дараа ус уух, ургамлын тосыг зөгийн балтай , вандуйн шөлийг нишингийн сахартай , тахианы махыг айрагтай хольж хутган хэрэглэвээс өөр хоорондоо харшилж хордлого өгдөг байна. Хонины махыг чихэр жимстэй идэхийг цээрлэх хэрэгтэй. Ходоод гэмтэж бөөлжинө. Тахианы мах идээд тараг ууж болохгүй. Өндөг чихэртэй хамт идвэл уураг тархи хордоно. Сонгиныг балтай давхцуулан хэрэглэвэл гэдэс гэмтэх , мөн бяслаг амархан мууддаг тул хөргөгчинд 2-3 хоногоос илүүгүй хадгалах хэрэгтэй. Энэ мэт хоорондоо харшилдаг идээг үргэлж хэрэглээд байвал гэдэс дотрын элдэв өвчин үүсэх нь ойлгомжтой юмаа.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Хоорондоо харшилдаг хүнсийг мэдэж байх хэрэгтэй

Тухалбал , сүүг ногоотой хольж хэрэглэхэд заримдаа гэдэс дүүрч суулгадаг. Сүүг модонд ургадаг аливаа жимстэй нэг дор хэрэглэвэл харшилна. Гашуун унд, хоолыг сүүгээр даруулбал мөн л харш. Шар тос идсэний дараа ус уух, ургамлын тосыг зөгийн балтай , вандуйн шөлийг нишингийн сахартай , тахианы махыг айрагтай хольж хутган хэрэглэвээс өөр хоорондоо харшилж хордлого өгдөг байна. Хонины махыг чихэр жимстэй идэхийг цээрлэх хэрэгтэй. Ходоод гэмтэж бөөлжинө. Тахианы мах идээд тараг ууж болохгүй. Өндөг чихэртэй хамт идвэл уураг тархи хордоно. Сонгиныг балтай давхцуулан хэрэглэвэл гэдэс гэмтэх , мөн бяслаг амархан мууддаг тул хөргөгчинд 2-3 хоногоос илүүгүй хадгалах хэрэгтэй. Энэ мэт хоорондоо харшилдаг идээг үргэлж хэрэглээд байвал гэдэс дотрын элдэв өвчин үүсэх нь ойлгомжтой юмаа.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Хоорондоо харшилдаг хүнсийг мэдэж байх хэрэгтэй

Тухалбал , сүүг ногоотой хольж хэрэглэхэд заримдаа гэдэс дүүрч суулгадаг. Сүүг модонд ургадаг аливаа жимстэй нэг дор хэрэглэвэл харшилна. Гашуун унд, хоолыг сүүгээр даруулбал мөн л харш. Шар тос идсэний дараа ус уух, ургамлын тосыг зөгийн балтай , вандуйн шөлийг нишингийн сахартай , тахианы махыг айрагтай хольж хутган хэрэглэвээс өөр хоорондоо харшилж хордлого өгдөг байна. Хонины махыг чихэр жимстэй идэхийг цээрлэх хэрэгтэй. Ходоод гэмтэж бөөлжинө. Тахианы мах идээд тараг ууж болохгүй. Өндөг чихэртэй хамт идвэл уураг тархи хордоно. Сонгиныг балтай давхцуулан хэрэглэвэл гэдэс гэмтэх , мөн бяслаг амархан мууддаг тул хөргөгчинд 2-3 хоногоос илүүгүй хадгалах хэрэгтэй. Энэ мэт хоорондоо харшилдаг идээг үргэлж хэрэглээд байвал гэдэс дотрын элдэв өвчин үүсэх нь ойлгомжтой юмаа.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Хоорондоо харшилдаг хүнсийг мэдэж байх хэрэгтэй

Тухалбал , сүүг ногоотой хольж хэрэглэхэд заримдаа гэдэс дүүрч суулгадаг. Сүүг модонд ургадаг аливаа жимстэй нэг дор хэрэглэвэл харшилна. Гашуун унд, хоолыг сүүгээр даруулбал мөн л харш. Шар тос идсэний дараа ус уух, ургамлын тосыг зөгийн балтай , вандуйн шөлийг нишингийн сахартай , тахианы махыг айрагтай хольж хутган хэрэглэвээс өөр хоорондоо харшилж хордлого өгдөг байна. Хонины махыг чихэр жимстэй идэхийг цээрлэх хэрэгтэй. Ходоод гэмтэж бөөлжинө. Тахианы мах идээд тараг ууж болохгүй. Өндөг чихэртэй хамт идвэл уураг тархи хордоно. Сонгиныг балтай давхцуулан хэрэглэвэл гэдэс гэмтэх , мөн бяслаг амархан мууддаг тул хөргөгчинд 2-3 хоногоос илүүгүй хадгалах хэрэгтэй. Энэ мэт хоорондоо харшилдаг идээг үргэлж хэрэглээд байвал гэдэс дотрын элдэв өвчин үүсэх нь ойлгомжтой юмаа.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button