Даралт багатай хүмүүст хэрэгтэй…

• Өглөө зөв босч сурах, Ингэхдээ гэнэт өндийвөл ухаан алдах аюултай байдаг. Сэрэнгүүтээ орондоо аажим хэвтэж байгаад аажим босох хэрэгтэй.
• Хоногт 9-11 цаг унах нь хэвийн шаардлага юм.
• Өглөө кофе уух, талх маслотой, бяслагтай хамт хэрэглэвэл өөх тос, чихэртэй нийлж даралт өсгөхөд чухал нөлөөтэй,
• Өдөрт дөрвөөс доошгүй удаа хооллох,
• Идэвхитэй амралт, спортоор хичээллэх,
• Эмчилгээг эмчийн заавраар хийлгэх хэрэгтэй

Зөгийн балыг тогтмол хэрэглэвэл ямар ч өвчин эдгэрдэг

Зөгийн балны найрлага үнэхээр гайхамшигтай байдаг. Түүний найрлагын 39%, фруктоз 31%, глюказ 2% сахар эзэлдэг. Мөн найрлаганд нь байгалийн бүх төрлийн микроэлементүүд, бүх төрлийн витамин, мөөгөнцөрийн эсрэг, дааврын болон анхилуун үнэр гаргагч, будагч бодисууд агуулагддаг нь хүний бие махбодийн үйл ажиллагааг сайжруулдаг. Хүнсний ногоо болон жимсийг хадгалах тусам түүнд агуулагдах витамин хэмжээ багассаар байдаг бол харин зөгийн балыг хичнээн удаан хадгалсан ч ямар ч өөрчлөлт өгдөггүйгээрээ онцлогтой юм.

Цусны даралт ихсэх үед…

• Давс бага хэрэглэ /хоногт 5-6 грамм давс хэрэглэнэ./
• Өтгөн цай уухгүй байх,
• Жин бууруулах арга хэмжээ авах,
• Явган явах, гэрийн хөнгөн ажил хийх,
• Тамхи татахыг эрс хориглох,
• Эмийн бэлдмэлийг зөв дараалалтай хэрэглэх,

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Даралт багатай хүмүүст хэрэгтэй…

• Өглөө зөв босч сурах, Ингэхдээ гэнэт өндийвөл ухаан алдах аюултай байдаг. Сэрэнгүүтээ орондоо аажим хэвтэж байгаад аажим босох хэрэгтэй.
• Хоногт 9-11 цаг унах нь хэвийн шаардлага юм.
• Өглөө кофе уух, талх маслотой, бяслагтай хамт хэрэглэвэл өөх тос, чихэртэй нийлж даралт өсгөхөд чухал нөлөөтэй,
• Өдөрт дөрвөөс доошгүй удаа хооллох,
• Идэвхитэй амралт, спортоор хичээллэх,
• Эмчилгээг эмчийн заавраар хийлгэх хэрэгтэй

Зөгийн балыг тогтмол хэрэглэвэл ямар ч өвчин эдгэрдэг

Зөгийн балны найрлага үнэхээр гайхамшигтай байдаг. Түүний найрлагын 39%, фруктоз 31%, глюказ 2% сахар эзэлдэг. Мөн найрлаганд нь байгалийн бүх төрлийн микроэлементүүд, бүх төрлийн витамин, мөөгөнцөрийн эсрэг, дааврын болон анхилуун үнэр гаргагч, будагч бодисууд агуулагддаг нь хүний бие махбодийн үйл ажиллагааг сайжруулдаг. Хүнсний ногоо болон жимсийг хадгалах тусам түүнд агуулагдах витамин хэмжээ багассаар байдаг бол харин зөгийн балыг хичнээн удаан хадгалсан ч ямар ч өөрчлөлт өгдөггүйгээрээ онцлогтой юм.

Цусны даралт ихсэх үед…

• Давс бага хэрэглэ /хоногт 5-6 грамм давс хэрэглэнэ./
• Өтгөн цай уухгүй байх,
• Жин бууруулах арга хэмжээ авах,
• Явган явах, гэрийн хөнгөн ажил хийх,
• Тамхи татахыг эрс хориглох,
• Эмийн бэлдмэлийг зөв дараалалтай хэрэглэх,

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button