Pizza хийх арга

Орц
Гурилд орох материал
350 гр гурил
2 ш өндөг
40 гр хөөлгөгч
50 гр цөцгийн тос
150 гр бүлээн ус
Давс

Хачир
500 гр Хиам
500 гр Улаан лооль
100 гр Кетчуп
200 гр Бяслаг
150 гр Мөөг
Давс
Хар перц

Заавар
1. Өндөг, давс, цөцгийн тос, хөөлгөгч болон бүлээн усаар зуурмаг хийж гурилаа зуураад, 30 минут бүлээн газар амраана.
2. Улаан лооль, мөөг болон хиамаа нимгэн хэрчинэ.
3. Пиццаны гурилыг ойролцоогоор 1 см зузаантай элдэж, шарга шүүгээний ширмэн дээр тавиарай.
4. Пиццаны гурилыг кетчупээр өнгөлж, үүн дээрээ мөөг, улаан лооль болон хиамаа тавьж өгнө. Давс болон перцийг амт оруулах төдийгөөр, мөн бяслагаа цацаарай.
5. Шарга шүүгээний 210 градусд 25 минут шаргал өнгөтэй болтол нь жигнэнэ.
Зөвлөмж
Бяслаг нь хатуу болон үүрмэг байж болох бөгөөд, хэрвээ хатуу бол үрэгчээр үрээрэй

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Pizza хийх арга

Орц
Гурилд орох материал
350 гр гурил
2 ш өндөг
40 гр хөөлгөгч
50 гр цөцгийн тос
150 гр бүлээн ус
Давс

Хачир
500 гр Хиам
500 гр Улаан лооль
100 гр Кетчуп
200 гр Бяслаг
150 гр Мөөг
Давс
Хар перц

Заавар
1. Өндөг, давс, цөцгийн тос, хөөлгөгч болон бүлээн усаар зуурмаг хийж гурилаа зуураад, 30 минут бүлээн газар амраана.
2. Улаан лооль, мөөг болон хиамаа нимгэн хэрчинэ.
3. Пиццаны гурилыг ойролцоогоор 1 см зузаантай элдэж, шарга шүүгээний ширмэн дээр тавиарай.
4. Пиццаны гурилыг кетчупээр өнгөлж, үүн дээрээ мөөг, улаан лооль болон хиамаа тавьж өгнө. Давс болон перцийг амт оруулах төдийгөөр, мөн бяслагаа цацаарай.
5. Шарга шүүгээний 210 градусд 25 минут шаргал өнгөтэй болтол нь жигнэнэ.
Зөвлөмж
Бяслаг нь хатуу болон үүрмэг байж болох бөгөөд, хэрвээ хатуу бол үрэгчээр үрээрэй

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button