Зүрхний өвчинд юу сайн бэ?

Зүрхний өвчинд тарваганы хатаасан зүрхний цусыг нүдэж нунтаглаад өдөрт 2-3 удаа ууна.
Хөх үхрийн хатаасан зүрхийг битүү түлж үнсийг нь нунтаглаад архиар даруулж уувал сайн.
Хар үнээний сүү эсвэл холнины сүүг хөөрүүлж уувал зүрхний өвчинд тустай.
Зүрх чичирч нойр хүрэхгүй бол гахайн хатаасан зүрхийг нунтаглан эм шиг нүдэж архиар даруулж уувал зовиур арилна.
Хэрвээ таны зүрх өвддөг бол бөөрөнхий байцааг жижиглэн хэрчиж 3-4 / хоолны / халбагыг авч 1 аяга усанд 15 минут буцалгана. Буцалгасан байцаагаа халуун бүлээнээр нь / давсгүй / иднэ. 1 курс эмчилгээ нь 10-14 хоног байна.

Зүрхний олон төрлийн эмгэгийг монгол аргаар эмнэх нь
– Зүрхний өвчинд алтан хундага / барбад /, шар төмс зэрэг ургамлыг уур гаргалгүй чанаж өдөрт 2-3 уух нэн сайн.
– 250гр буцалсан усанд 4гр алтан хундага цэцэг хийж, 3 мин зөөлөн галаар алгуурхан буцалгаж хандлаад дулаан байранд 20 мин таглаж тавина. Дараа нь өвсийг шүүж хоолны халбагаар өдөрт 3 удаа ууна. Долоо хоног тасралтгүй уухад зүрхний цохилт хэвийн болно.
– Зүрх чинь хурцаар хатгаж өвдвөл шууд л суух хэрэгтэй. Хэвтэж болохгүй. Босоо байдлаас хэвтээ байдалд шилжих үед цус бүсэлхийнээс дээш хэсэгт шилжиж зүрхэнд илүү ачаалал үзүүлдэг. Зүрхний ачааллыг багасгахын тулд хөлөө гич буюу халуун усанд дүрэх хэрэгтэй. Зүрх өвдөхөд эм байхгүй бол бага хэмжээний архийг амандаа байлгаж амны салслагийг цочроогоод залгина. Зүрхэн талдаа гич тавьж боовол өвдөлт нь намддаг.
– Цусны даралт өөрчлөгдөж нүд харанхуйлж, толгой эргэх, царай зэвхийрэх. дотор муухайрах үед дэргүйгээр толгойгоо биенээсээ дор байрлуулж хэвтэх нь чухал.
– Зүрхний хэм алдагдах, зүрх дэлсэх, цусны даралт ихсэх үед улаан долоогоны ханд эерэг нөлөөтэй. Энэ нь зүрхний булчингийн агшилтыг сайжруулхаас гадна тайвшруулна. Өдөрт 3 удаа 20-30 дуслаар хоолны өмнө ууж хэрэглэнэ. Уг хандыг сэрүүн нөхцөлд хүрэн шилэнд хийж сайн бөглөж хадгалвал зохистой. Долоогоны цэцэг жимсийг чанамал ханд хэлбэрээр
-Усан үзэм зүрхэнд сайн
Усан үзэм бол эрт дээр үеэс хүний хэрэглэж ирсэн жимс гэж эрдэмтэд үздэг.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Зүрхний өвчинд юу сайн бэ?

Зүрхний өвчинд тарваганы хатаасан зүрхний цусыг нүдэж нунтаглаад өдөрт 2-3 удаа ууна.
Хөх үхрийн хатаасан зүрхийг битүү түлж үнсийг нь нунтаглаад архиар даруулж уувал сайн.
Хар үнээний сүү эсвэл холнины сүүг хөөрүүлж уувал зүрхний өвчинд тустай.
Зүрх чичирч нойр хүрэхгүй бол гахайн хатаасан зүрхийг нунтаглан эм шиг нүдэж архиар даруулж уувал зовиур арилна.
Хэрвээ таны зүрх өвддөг бол бөөрөнхий байцааг жижиглэн хэрчиж 3-4 / хоолны / халбагыг авч 1 аяга усанд 15 минут буцалгана. Буцалгасан байцаагаа халуун бүлээнээр нь / давсгүй / иднэ. 1 курс эмчилгээ нь 10-14 хоног байна.

Зүрхний олон төрлийн эмгэгийг монгол аргаар эмнэх нь
– Зүрхний өвчинд алтан хундага / барбад /, шар төмс зэрэг ургамлыг уур гаргалгүй чанаж өдөрт 2-3 уух нэн сайн.
– 250гр буцалсан усанд 4гр алтан хундага цэцэг хийж, 3 мин зөөлөн галаар алгуурхан буцалгаж хандлаад дулаан байранд 20 мин таглаж тавина. Дараа нь өвсийг шүүж хоолны халбагаар өдөрт 3 удаа ууна. Долоо хоног тасралтгүй уухад зүрхний цохилт хэвийн болно.
– Зүрх чинь хурцаар хатгаж өвдвөл шууд л суух хэрэгтэй. Хэвтэж болохгүй. Босоо байдлаас хэвтээ байдалд шилжих үед цус бүсэлхийнээс дээш хэсэгт шилжиж зүрхэнд илүү ачаалал үзүүлдэг. Зүрхний ачааллыг багасгахын тулд хөлөө гич буюу халуун усанд дүрэх хэрэгтэй. Зүрх өвдөхөд эм байхгүй бол бага хэмжээний архийг амандаа байлгаж амны салслагийг цочроогоод залгина. Зүрхэн талдаа гич тавьж боовол өвдөлт нь намддаг.
– Цусны даралт өөрчлөгдөж нүд харанхуйлж, толгой эргэх, царай зэвхийрэх. дотор муухайрах үед дэргүйгээр толгойгоо биенээсээ дор байрлуулж хэвтэх нь чухал.
– Зүрхний хэм алдагдах, зүрх дэлсэх, цусны даралт ихсэх үед улаан долоогоны ханд эерэг нөлөөтэй. Энэ нь зүрхний булчингийн агшилтыг сайжруулхаас гадна тайвшруулна. Өдөрт 3 удаа 20-30 дуслаар хоолны өмнө ууж хэрэглэнэ. Уг хандыг сэрүүн нөхцөлд хүрэн шилэнд хийж сайн бөглөж хадгалвал зохистой. Долоогоны цэцэг жимсийг чанамал ханд хэлбэрээр
-Усан үзэм зүрхэнд сайн
Усан үзэм бол эрт дээр үеэс хүний хэрэглэж ирсэн жимс гэж эрдэмтэд үздэг.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Зүрхний өвчинд юу сайн бэ?

Зүрхний өвчинд тарваганы хатаасан зүрхний цусыг нүдэж нунтаглаад өдөрт 2-3 удаа ууна.
Хөх үхрийн хатаасан зүрхийг битүү түлж үнсийг нь нунтаглаад архиар даруулж уувал сайн.
Хар үнээний сүү эсвэл холнины сүүг хөөрүүлж уувал зүрхний өвчинд тустай.
Зүрх чичирч нойр хүрэхгүй бол гахайн хатаасан зүрхийг нунтаглан эм шиг нүдэж архиар даруулж уувал зовиур арилна.
Хэрвээ таны зүрх өвддөг бол бөөрөнхий байцааг жижиглэн хэрчиж 3-4 / хоолны / халбагыг авч 1 аяга усанд 15 минут буцалгана. Буцалгасан байцаагаа халуун бүлээнээр нь / давсгүй / иднэ. 1 курс эмчилгээ нь 10-14 хоног байна.

Зүрхний олон төрлийн эмгэгийг монгол аргаар эмнэх нь
– Зүрхний өвчинд алтан хундага / барбад /, шар төмс зэрэг ургамлыг уур гаргалгүй чанаж өдөрт 2-3 уух нэн сайн.
– 250гр буцалсан усанд 4гр алтан хундага цэцэг хийж, 3 мин зөөлөн галаар алгуурхан буцалгаж хандлаад дулаан байранд 20 мин таглаж тавина. Дараа нь өвсийг шүүж хоолны халбагаар өдөрт 3 удаа ууна. Долоо хоног тасралтгүй уухад зүрхний цохилт хэвийн болно.
– Зүрх чинь хурцаар хатгаж өвдвөл шууд л суух хэрэгтэй. Хэвтэж болохгүй. Босоо байдлаас хэвтээ байдалд шилжих үед цус бүсэлхийнээс дээш хэсэгт шилжиж зүрхэнд илүү ачаалал үзүүлдэг. Зүрхний ачааллыг багасгахын тулд хөлөө гич буюу халуун усанд дүрэх хэрэгтэй. Зүрх өвдөхөд эм байхгүй бол бага хэмжээний архийг амандаа байлгаж амны салслагийг цочроогоод залгина. Зүрхэн талдаа гич тавьж боовол өвдөлт нь намддаг.
– Цусны даралт өөрчлөгдөж нүд харанхуйлж, толгой эргэх, царай зэвхийрэх. дотор муухайрах үед дэргүйгээр толгойгоо биенээсээ дор байрлуулж хэвтэх нь чухал.
– Зүрхний хэм алдагдах, зүрх дэлсэх, цусны даралт ихсэх үед улаан долоогоны ханд эерэг нөлөөтэй. Энэ нь зүрхний булчингийн агшилтыг сайжруулхаас гадна тайвшруулна. Өдөрт 3 удаа 20-30 дуслаар хоолны өмнө ууж хэрэглэнэ. Уг хандыг сэрүүн нөхцөлд хүрэн шилэнд хийж сайн бөглөж хадгалвал зохистой. Долоогоны цэцэг жимсийг чанамал ханд хэлбэрээр
-Усан үзэм зүрхэнд сайн
Усан үзэм бол эрт дээр үеэс хүний хэрэглэж ирсэн жимс гэж эрдэмтэд үздэг.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Зүрхний өвчинд юу сайн бэ?

Зүрхний өвчинд тарваганы хатаасан зүрхний цусыг нүдэж нунтаглаад өдөрт 2-3 удаа ууна.
Хөх үхрийн хатаасан зүрхийг битүү түлж үнсийг нь нунтаглаад архиар даруулж уувал сайн.
Хар үнээний сүү эсвэл холнины сүүг хөөрүүлж уувал зүрхний өвчинд тустай.
Зүрх чичирч нойр хүрэхгүй бол гахайн хатаасан зүрхийг нунтаглан эм шиг нүдэж архиар даруулж уувал зовиур арилна.
Хэрвээ таны зүрх өвддөг бол бөөрөнхий байцааг жижиглэн хэрчиж 3-4 / хоолны / халбагыг авч 1 аяга усанд 15 минут буцалгана. Буцалгасан байцаагаа халуун бүлээнээр нь / давсгүй / иднэ. 1 курс эмчилгээ нь 10-14 хоног байна.

Зүрхний олон төрлийн эмгэгийг монгол аргаар эмнэх нь
– Зүрхний өвчинд алтан хундага / барбад /, шар төмс зэрэг ургамлыг уур гаргалгүй чанаж өдөрт 2-3 уух нэн сайн.
– 250гр буцалсан усанд 4гр алтан хундага цэцэг хийж, 3 мин зөөлөн галаар алгуурхан буцалгаж хандлаад дулаан байранд 20 мин таглаж тавина. Дараа нь өвсийг шүүж хоолны халбагаар өдөрт 3 удаа ууна. Долоо хоног тасралтгүй уухад зүрхний цохилт хэвийн болно.
– Зүрх чинь хурцаар хатгаж өвдвөл шууд л суух хэрэгтэй. Хэвтэж болохгүй. Босоо байдлаас хэвтээ байдалд шилжих үед цус бүсэлхийнээс дээш хэсэгт шилжиж зүрхэнд илүү ачаалал үзүүлдэг. Зүрхний ачааллыг багасгахын тулд хөлөө гич буюу халуун усанд дүрэх хэрэгтэй. Зүрх өвдөхөд эм байхгүй бол бага хэмжээний архийг амандаа байлгаж амны салслагийг цочроогоод залгина. Зүрхэн талдаа гич тавьж боовол өвдөлт нь намддаг.
– Цусны даралт өөрчлөгдөж нүд харанхуйлж, толгой эргэх, царай зэвхийрэх. дотор муухайрах үед дэргүйгээр толгойгоо биенээсээ дор байрлуулж хэвтэх нь чухал.
– Зүрхний хэм алдагдах, зүрх дэлсэх, цусны даралт ихсэх үед улаан долоогоны ханд эерэг нөлөөтэй. Энэ нь зүрхний булчингийн агшилтыг сайжруулхаас гадна тайвшруулна. Өдөрт 3 удаа 20-30 дуслаар хоолны өмнө ууж хэрэглэнэ. Уг хандыг сэрүүн нөхцөлд хүрэн шилэнд хийж сайн бөглөж хадгалвал зохистой. Долоогоны цэцэг жимсийг чанамал ханд хэлбэрээр
-Усан үзэм зүрхэнд сайн
Усан үзэм бол эрт дээр үеэс хүний хэрэглэж ирсэн жимс гэж эрдэмтэд үздэг.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button