Итали хачиртай талх /10 хүний орц/

Орц

1. 250 грамм Итали хиам, /хэрчээд бэлдсэн байна/
2. 10 ширхэг бүтэн дугуй талх /хачиртай талхны/
3. 20 Хэрчим бяслаг /шахмал биш,10 хуудасаар 1 багц болгож боосон нимгэн зөөлөн бяслаг/
4. 100 грамм салами хиам /хэрчээд бэлдсэн байна./
5. 1 лааз хэрчсэн хар олив жимс
6. 1 Ширхэг бөөрөнхий сонгино /хэрчиж бэлдэнэ/
7. 200 грамм чанаж болгосон тахианы мах
8. 10 Хоолны халбага пиццаны соус
9. 10 Хэрчим амтат чинжүү
10. 120 Грамм помидор /хэрчиж бэлдэнэ/
11. 2 Хоолны халбага түрхдэг бяслаг

Бэлтгэх явц

1. Талхны 1/4 хэсгийг /оройн хэсэг/ зүсч аваад доод хэсгийг хөндий нүх үүсгэн хуруугаараа дарж өгнө. Ингэхдээ талхны хэвийг алдагдуулж болохгүй.

2. Талхны дотор хамгийн доор 1 хуудас бяслаг тавиад дээр нь 1/10 салами, 1 үе олив жимс, түрхдэг бяслаг,1/10 Итали хиам, 1 хэрчим сонгино, пиццаны соус, 1/10 амтат чинжүү, 1/10 тахианы мах, помидор, 1 хуудас бяслаг зэргийг дэс дараагаар тавьж өгнө.

3. Талхны оройн хэсгийг тавьж 30 минут болсны дараа 4 хэсэг хувааж зүсээд олгоно. /Мөн бага зэрэг халаагаад хэрэглэж болно/

Recipes
Орчуулсан Michelle

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Итали хачиртай талх /10 хүний орц/

Орц

1. 250 грамм Итали хиам, /хэрчээд бэлдсэн байна/
2. 10 ширхэг бүтэн дугуй талх /хачиртай талхны/
3. 20 Хэрчим бяслаг /шахмал биш,10 хуудасаар 1 багц болгож боосон нимгэн зөөлөн бяслаг/
4. 100 грамм салами хиам /хэрчээд бэлдсэн байна./
5. 1 лааз хэрчсэн хар олив жимс
6. 1 Ширхэг бөөрөнхий сонгино /хэрчиж бэлдэнэ/
7. 200 грамм чанаж болгосон тахианы мах
8. 10 Хоолны халбага пиццаны соус
9. 10 Хэрчим амтат чинжүү
10. 120 Грамм помидор /хэрчиж бэлдэнэ/
11. 2 Хоолны халбага түрхдэг бяслаг

Бэлтгэх явц

1. Талхны 1/4 хэсгийг /оройн хэсэг/ зүсч аваад доод хэсгийг хөндий нүх үүсгэн хуруугаараа дарж өгнө. Ингэхдээ талхны хэвийг алдагдуулж болохгүй.

2. Талхны дотор хамгийн доор 1 хуудас бяслаг тавиад дээр нь 1/10 салами, 1 үе олив жимс, түрхдэг бяслаг,1/10 Итали хиам, 1 хэрчим сонгино, пиццаны соус, 1/10 амтат чинжүү, 1/10 тахианы мах, помидор, 1 хуудас бяслаг зэргийг дэс дараагаар тавьж өгнө.

3. Талхны оройн хэсгийг тавьж 30 минут болсны дараа 4 хэсэг хувааж зүсээд олгоно. /Мөн бага зэрэг халаагаад хэрэглэж болно/

Recipes
Орчуулсан Michelle

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Итали хачиртай талх /10 хүний орц/

Орц

1. 250 грамм Итали хиам, /хэрчээд бэлдсэн байна/
2. 10 ширхэг бүтэн дугуй талх /хачиртай талхны/
3. 20 Хэрчим бяслаг /шахмал биш,10 хуудасаар 1 багц болгож боосон нимгэн зөөлөн бяслаг/
4. 100 грамм салами хиам /хэрчээд бэлдсэн байна./
5. 1 лааз хэрчсэн хар олив жимс
6. 1 Ширхэг бөөрөнхий сонгино /хэрчиж бэлдэнэ/
7. 200 грамм чанаж болгосон тахианы мах
8. 10 Хоолны халбага пиццаны соус
9. 10 Хэрчим амтат чинжүү
10. 120 Грамм помидор /хэрчиж бэлдэнэ/
11. 2 Хоолны халбага түрхдэг бяслаг

Бэлтгэх явц

1. Талхны 1/4 хэсгийг /оройн хэсэг/ зүсч аваад доод хэсгийг хөндий нүх үүсгэн хуруугаараа дарж өгнө. Ингэхдээ талхны хэвийг алдагдуулж болохгүй.

2. Талхны дотор хамгийн доор 1 хуудас бяслаг тавиад дээр нь 1/10 салами, 1 үе олив жимс, түрхдэг бяслаг,1/10 Итали хиам, 1 хэрчим сонгино, пиццаны соус, 1/10 амтат чинжүү, 1/10 тахианы мах, помидор, 1 хуудас бяслаг зэргийг дэс дараагаар тавьж өгнө.

3. Талхны оройн хэсгийг тавьж 30 минут болсны дараа 4 хэсэг хувааж зүсээд олгоно. /Мөн бага зэрэг халаагаад хэрэглэж болно/

Recipes
Орчуулсан Michelle

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Итали хачиртай талх /10 хүний орц/

Орц

1. 250 грамм Итали хиам, /хэрчээд бэлдсэн байна/
2. 10 ширхэг бүтэн дугуй талх /хачиртай талхны/
3. 20 Хэрчим бяслаг /шахмал биш,10 хуудасаар 1 багц болгож боосон нимгэн зөөлөн бяслаг/
4. 100 грамм салами хиам /хэрчээд бэлдсэн байна./
5. 1 лааз хэрчсэн хар олив жимс
6. 1 Ширхэг бөөрөнхий сонгино /хэрчиж бэлдэнэ/
7. 200 грамм чанаж болгосон тахианы мах
8. 10 Хоолны халбага пиццаны соус
9. 10 Хэрчим амтат чинжүү
10. 120 Грамм помидор /хэрчиж бэлдэнэ/
11. 2 Хоолны халбага түрхдэг бяслаг

Бэлтгэх явц

1. Талхны 1/4 хэсгийг /оройн хэсэг/ зүсч аваад доод хэсгийг хөндий нүх үүсгэн хуруугаараа дарж өгнө. Ингэхдээ талхны хэвийг алдагдуулж болохгүй.

2. Талхны дотор хамгийн доор 1 хуудас бяслаг тавиад дээр нь 1/10 салами, 1 үе олив жимс, түрхдэг бяслаг,1/10 Итали хиам, 1 хэрчим сонгино, пиццаны соус, 1/10 амтат чинжүү, 1/10 тахианы мах, помидор, 1 хуудас бяслаг зэргийг дэс дараагаар тавьж өгнө.

3. Талхны оройн хэсгийг тавьж 30 минут болсны дараа 4 хэсэг хувааж зүсээд олгоно. /Мөн бага зэрэг халаагаад хэрэглэж болно/

Recipes
Орчуулсан Michelle

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Итали хачиртай талх /10 хүний орц/

Орц

1. 250 грамм Итали хиам, /хэрчээд бэлдсэн байна/
2. 10 ширхэг бүтэн дугуй талх /хачиртай талхны/
3. 20 Хэрчим бяслаг /шахмал биш,10 хуудасаар 1 багц болгож боосон нимгэн зөөлөн бяслаг/
4. 100 грамм салами хиам /хэрчээд бэлдсэн байна./
5. 1 лааз хэрчсэн хар олив жимс
6. 1 Ширхэг бөөрөнхий сонгино /хэрчиж бэлдэнэ/
7. 200 грамм чанаж болгосон тахианы мах
8. 10 Хоолны халбага пиццаны соус
9. 10 Хэрчим амтат чинжүү
10. 120 Грамм помидор /хэрчиж бэлдэнэ/
11. 2 Хоолны халбага түрхдэг бяслаг

Бэлтгэх явц

1. Талхны 1/4 хэсгийг /оройн хэсэг/ зүсч аваад доод хэсгийг хөндий нүх үүсгэн хуруугаараа дарж өгнө. Ингэхдээ талхны хэвийг алдагдуулж болохгүй.

2. Талхны дотор хамгийн доор 1 хуудас бяслаг тавиад дээр нь 1/10 салами, 1 үе олив жимс, түрхдэг бяслаг,1/10 Итали хиам, 1 хэрчим сонгино, пиццаны соус, 1/10 амтат чинжүү, 1/10 тахианы мах, помидор, 1 хуудас бяслаг зэргийг дэс дараагаар тавьж өгнө.

3. Талхны оройн хэсгийг тавьж 30 минут болсны дараа 4 хэсэг хувааж зүсээд олгоно. /Мөн бага зэрэг халаагаад хэрэглэж болно/

Recipes
Орчуулсан Michelle

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button