Япон маягаар шарсан тахиа

Нөгөө талаар нь эргүүлж махны нитгэлийг хамж авна. Нэг хоолны халбага соус, нэг хоолны халбага сакэ, цайны халбага сахар хольж сайтар хутгаад шарж буй махан дээрээсээ хийж жигнэнэ. Жигнэх явцдаа гарсан шүүсийг хамж дуустал махан дээгүүрээ шингээх маягаар түрхэнэ. Махаа алтан шаргал өнгөтэй болмогц гаргаж жижиглэн хэрчээд таваглана. Шарсан тахиагаа жигнэсэн цагаан будаа буюу бусад хачрын хамт идэж болно.

Дугаар 98/417/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Япон маягаар шарсан тахиа

Нөгөө талаар нь эргүүлж махны нитгэлийг хамж авна. Нэг хоолны халбага соус, нэг хоолны халбага сакэ, цайны халбага сахар хольж сайтар хутгаад шарж буй махан дээрээсээ хийж жигнэнэ. Жигнэх явцдаа гарсан шүүсийг хамж дуустал махан дээгүүрээ шингээх маягаар түрхэнэ. Махаа алтан шаргал өнгөтэй болмогц гаргаж жижиглэн хэрчээд таваглана. Шарсан тахиагаа жигнэсэн цагаан будаа буюу бусад хачрын хамт идэж болно.

Дугаар 98/417/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Япон маягаар шарсан тахиа

Нөгөө талаар нь эргүүлж махны нитгэлийг хамж авна. Нэг хоолны халбага соус, нэг хоолны халбага сакэ, цайны халбага сахар хольж сайтар хутгаад шарж буй махан дээрээсээ хийж жигнэнэ. Жигнэх явцдаа гарсан шүүсийг хамж дуустал махан дээгүүрээ шингээх маягаар түрхэнэ. Махаа алтан шаргал өнгөтэй болмогц гаргаж жижиглэн хэрчээд таваглана. Шарсан тахиагаа жигнэсэн цагаан будаа буюу бусад хачрын хамт идэж болно.

Дугаар 98/417/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Япон маягаар шарсан тахиа

Нөгөө талаар нь эргүүлж махны нитгэлийг хамж авна. Нэг хоолны халбага соус, нэг хоолны халбага сакэ, цайны халбага сахар хольж сайтар хутгаад шарж буй махан дээрээсээ хийж жигнэнэ. Жигнэх явцдаа гарсан шүүсийг хамж дуустал махан дээгүүрээ шингээх маягаар түрхэнэ. Махаа алтан шаргал өнгөтэй болмогц гаргаж жижиглэн хэрчээд таваглана. Шарсан тахиагаа жигнэсэн цагаан будаа буюу бусад хачрын хамт идэж болно.

Дугаар 98/417/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Япон маягаар шарсан тахиа

Нөгөө талаар нь эргүүлж махны нитгэлийг хамж авна. Нэг хоолны халбага соус, нэг хоолны халбага сакэ, цайны халбага сахар хольж сайтар хутгаад шарж буй махан дээрээсээ хийж жигнэнэ. Жигнэх явцдаа гарсан шүүсийг хамж дуустал махан дээгүүрээ шингээх маягаар түрхэнэ. Махаа алтан шаргал өнгөтэй болмогц гаргаж жижиглэн хэрчээд таваглана. Шарсан тахиагаа жигнэсэн цагаан будаа буюу бусад хачрын хамт идэж болно.

Дугаар 98/417/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button