Загасны ороомог

Хийх арга Загасны махыг хальс, яснаас нь салгаж цэвэрлэсэн байна. Махаа дэлгэж тавиад бага зэрэг цөцгийн тос болон нимбэгийн шүүс дусааж амталж хуйлна. Ороомгийг гурилд өнхрүүлж задалсан өндгөнд дүрээд талхны хатаамагт биежүүлж өгнө. Ороомгийг шарах шүүгээнд хийж болгоно. Эсвэл гүнзгий ёроолтой хайруулын тавганд зөөлөн галаар 10-15 минут шарж болгоно. Давсалсан болон жигнэсэн ногоогоор хачирлаарай.

дугаар 143/462.463/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Загасны ороомог

Хийх арга Загасны махыг хальс, яснаас нь салгаж цэвэрлэсэн байна. Махаа дэлгэж тавиад бага зэрэг цөцгийн тос болон нимбэгийн шүүс дусааж амталж хуйлна. Ороомгийг гурилд өнхрүүлж задалсан өндгөнд дүрээд талхны хатаамагт биежүүлж өгнө. Ороомгийг шарах шүүгээнд хийж болгоно. Эсвэл гүнзгий ёроолтой хайруулын тавганд зөөлөн галаар 10-15 минут шарж болгоно. Давсалсан болон жигнэсэн ногоогоор хачирлаарай.

дугаар 143/462.463/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Загасны ороомог

Хийх арга Загасны махыг хальс, яснаас нь салгаж цэвэрлэсэн байна. Махаа дэлгэж тавиад бага зэрэг цөцгийн тос болон нимбэгийн шүүс дусааж амталж хуйлна. Ороомгийг гурилд өнхрүүлж задалсан өндгөнд дүрээд талхны хатаамагт биежүүлж өгнө. Ороомгийг шарах шүүгээнд хийж болгоно. Эсвэл гүнзгий ёроолтой хайруулын тавганд зөөлөн галаар 10-15 минут шарж болгоно. Давсалсан болон жигнэсэн ногоогоор хачирлаарай.

дугаар 143/462.463/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button