Yзэмтэй бяслагны бялуу

Хийх арга Өндөгнийхөө шарыг салгаж авна. Өндөгнийхөө цагааныг нягт цас шиг болтол хутгаад, хүйтэн байлгана. Энэ хоорондоо масло ба сахараа хөөсөртөл нь хутгахдаа, өндөгнийхөө шарыг ширхэг ширхэгээр нь үүн дээрээ нэмнэ. Хүүхдийн будаа, нунтаг ванил пудинг, нимбэгний үнэр оруулагч, аарцаа нэмж холино. Хамгийн сүүлд нь хуурай исгэгчээ хийж хутгана. Энэ холимог дээрээ цас шиг хутгасан өндөгнийхөө цагааныг холино. Тэгээд бэлэн болсон хөрөнгөнийхөө талыг бялууны хэвэндээ тарааж хийгээд, ликоронд дэвтээсэн үзмээ тарааж, үлдсэн хөрөнгөө дээрээс нь хийнэ. Үүнийгээ 180 градус дээр дээд, доод талаас нь 60 минут барина.

дугаар 030/609/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Yзэмтэй бяслагны бялуу

Хийх арга Өндөгнийхөө шарыг салгаж авна. Өндөгнийхөө цагааныг нягт цас шиг болтол хутгаад, хүйтэн байлгана. Энэ хоорондоо масло ба сахараа хөөсөртөл нь хутгахдаа, өндөгнийхөө шарыг ширхэг ширхэгээр нь үүн дээрээ нэмнэ. Хүүхдийн будаа, нунтаг ванил пудинг, нимбэгний үнэр оруулагч, аарцаа нэмж холино. Хамгийн сүүлд нь хуурай исгэгчээ хийж хутгана. Энэ холимог дээрээ цас шиг хутгасан өндөгнийхөө цагааныг холино. Тэгээд бэлэн болсон хөрөнгөнийхөө талыг бялууны хэвэндээ тарааж хийгээд, ликоронд дэвтээсэн үзмээ тарааж, үлдсэн хөрөнгөө дээрээс нь хийнэ. Үүнийгээ 180 градус дээр дээд, доод талаас нь 60 минут барина.

дугаар 030/609/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Yзэмтэй бяслагны бялуу

Хийх арга Өндөгнийхөө шарыг салгаж авна. Өндөгнийхөө цагааныг нягт цас шиг болтол хутгаад, хүйтэн байлгана. Энэ хоорондоо масло ба сахараа хөөсөртөл нь хутгахдаа, өндөгнийхөө шарыг ширхэг ширхэгээр нь үүн дээрээ нэмнэ. Хүүхдийн будаа, нунтаг ванил пудинг, нимбэгний үнэр оруулагч, аарцаа нэмж холино. Хамгийн сүүлд нь хуурай исгэгчээ хийж хутгана. Энэ холимог дээрээ цас шиг хутгасан өндөгнийхөө цагааныг холино. Тэгээд бэлэн болсон хөрөнгөнийхөө талыг бялууны хэвэндээ тарааж хийгээд, ликоронд дэвтээсэн үзмээ тарааж, үлдсэн хөрөнгөө дээрээс нь хийнэ. Үүнийгээ 180 градус дээр дээд, доод талаас нь 60 минут барина.

дугаар 030/609/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Yзэмтэй бяслагны бялуу

Хийх арга Өндөгнийхөө шарыг салгаж авна. Өндөгнийхөө цагааныг нягт цас шиг болтол хутгаад, хүйтэн байлгана. Энэ хоорондоо масло ба сахараа хөөсөртөл нь хутгахдаа, өндөгнийхөө шарыг ширхэг ширхэгээр нь үүн дээрээ нэмнэ. Хүүхдийн будаа, нунтаг ванил пудинг, нимбэгний үнэр оруулагч, аарцаа нэмж холино. Хамгийн сүүлд нь хуурай исгэгчээ хийж хутгана. Энэ холимог дээрээ цас шиг хутгасан өндөгнийхөө цагааныг холино. Тэгээд бэлэн болсон хөрөнгөнийхөө талыг бялууны хэвэндээ тарааж хийгээд, ликоронд дэвтээсэн үзмээ тарааж, үлдсэн хөрөнгөө дээрээс нь хийнэ. Үүнийгээ 180 градус дээр дээд, доод талаас нь 60 минут барина.

дугаар 030/609/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Yзэмтэй бяслагны бялуу

Хийх арга Өндөгнийхөө шарыг салгаж авна. Өндөгнийхөө цагааныг нягт цас шиг болтол хутгаад, хүйтэн байлгана. Энэ хоорондоо масло ба сахараа хөөсөртөл нь хутгахдаа, өндөгнийхөө шарыг ширхэг ширхэгээр нь үүн дээрээ нэмнэ. Хүүхдийн будаа, нунтаг ванил пудинг, нимбэгний үнэр оруулагч, аарцаа нэмж холино. Хамгийн сүүлд нь хуурай исгэгчээ хийж хутгана. Энэ холимог дээрээ цас шиг хутгасан өндөгнийхөө цагааныг холино. Тэгээд бэлэн болсон хөрөнгөнийхөө талыг бялууны хэвэндээ тарааж хийгээд, ликоронд дэвтээсэн үзмээ тарааж, үлдсэн хөрөнгөө дээрээс нь хийнэ. Үүнийгээ 180 градус дээр дээд, доод талаас нь 60 минут барина.

дугаар 030/609/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button