Ногоотой жигнэсэн загас

редис буюу улаан лууван 3-4ш

яншуй

үйрүүлсэн нимбэгний хальс 2ц/х давс

1.Загасны махыг порцлон зүсэж, хүйтэн устай саванд хийж буцалгаад 10-12 минут жигнэнэ. Тавагт гаргаад, бага зэрэг давс цацаж өгнө.

2.Өргөст хэмхийг угаагаад, нимгэн цагираг хэлбэртэй хэрчинэ. Улаан лууванг жижиглэн хэрчинэ.

3.Яншуйг угааж хатаагаад жижиглэн хэрчиж үйрүүлсэн нимбэгний хальстай нийлүүлж хутгана. Загасны махыг өргөст хэмх, луувангийн хамт таваглаж дээгүүр нь яншуй, нимбэгний халсьны хольцыг цацаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Ногоотой жигнэсэн загас

редис буюу улаан лууван 3-4ш

яншуй

үйрүүлсэн нимбэгний хальс 2ц/х давс

1.Загасны махыг порцлон зүсэж, хүйтэн устай саванд хийж буцалгаад 10-12 минут жигнэнэ. Тавагт гаргаад, бага зэрэг давс цацаж өгнө.

2.Өргөст хэмхийг угаагаад, нимгэн цагираг хэлбэртэй хэрчинэ. Улаан лууванг жижиглэн хэрчинэ.

3.Яншуйг угааж хатаагаад жижиглэн хэрчиж үйрүүлсэн нимбэгний хальстай нийлүүлж хутгана. Загасны махыг өргөст хэмх, луувангийн хамт таваглаж дээгүүр нь яншуй, нимбэгний халсьны хольцыг цацаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Ногоотой жигнэсэн загас

редис буюу улаан лууван 3-4ш

яншуй

үйрүүлсэн нимбэгний хальс 2ц/х давс

1.Загасны махыг порцлон зүсэж, хүйтэн устай саванд хийж буцалгаад 10-12 минут жигнэнэ. Тавагт гаргаад, бага зэрэг давс цацаж өгнө.

2.Өргөст хэмхийг угаагаад, нимгэн цагираг хэлбэртэй хэрчинэ. Улаан лууванг жижиглэн хэрчинэ.

3.Яншуйг угааж хатаагаад жижиглэн хэрчиж үйрүүлсэн нимбэгний хальстай нийлүүлж хутгана. Загасны махыг өргөст хэмх, луувангийн хамт таваглаж дээгүүр нь яншуй, нимбэгний халсьны хольцыг цацаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Ногоотой жигнэсэн загас

редис буюу улаан лууван 3-4ш

яншуй

үйрүүлсэн нимбэгний хальс 2ц/х давс

1.Загасны махыг порцлон зүсэж, хүйтэн устай саванд хийж буцалгаад 10-12 минут жигнэнэ. Тавагт гаргаад, бага зэрэг давс цацаж өгнө.

2.Өргөст хэмхийг угаагаад, нимгэн цагираг хэлбэртэй хэрчинэ. Улаан лууванг жижиглэн хэрчинэ.

3.Яншуйг угааж хатаагаад жижиглэн хэрчиж үйрүүлсэн нимбэгний хальстай нийлүүлж хутгана. Загасны махыг өргөст хэмх, луувангийн хамт таваглаж дээгүүр нь яншуй, нимбэгний халсьны хольцыг цацаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Ногоотой жигнэсэн загас

редис буюу улаан лууван 3-4ш

яншуй

үйрүүлсэн нимбэгний хальс 2ц/х давс

1.Загасны махыг порцлон зүсэж, хүйтэн устай саванд хийж буцалгаад 10-12 минут жигнэнэ. Тавагт гаргаад, бага зэрэг давс цацаж өгнө.

2.Өргөст хэмхийг угаагаад, нимгэн цагираг хэлбэртэй хэрчинэ. Улаан лууванг жижиглэн хэрчинэ.

3.Яншуйг угааж хатаагаад жижиглэн хэрчиж үйрүүлсэн нимбэгний хальстай нийлүүлж хутгана. Загасны махыг өргөст хэмх, луувангийн хамт таваглаж дээгүүр нь яншуй, нимбэгний халсьны хольцыг цацаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button