Цөцгийнд жигнэсэн загас

абрикосны компот 200гр

дарсан улаан чинжүү 80гр

нимбэг 40гр

1.3агасны махыг томхон шоо дөрвөлжин хэрчиж давс, нимбэгний шүүс, хар нунтаг хар перец, загас амтлагчаар амталж бэлтгэнэ.

2.Шарах шүүгээний тэвшинд (эсвэл галд тэсвэртэй шаазан юмуу вааран аяганд) цөцгийг битүү түрхэж өгөөд үүндээ амталсан загасаа хийж 180 хэмийн шарах шүүгээнд 15 минут жигнэнэ. Эсвэл гэрийн нөхцөлд шаазан аяганд цөцгийгөө хийж үүндээ амталсан загасаа хийгээд жигнүүрт тавьж 15 минут жигнэж болно.

3.Жигнэж бэлэн болсон загасны махыг зурагт үзүүлсний дагуу абрикос жимс, амтат чинжүү, чидун жимсээр чимэглэн шоронд хатгаж, нимбэгний хэрчимүүдээр чимэглэнэ. Энэ нь хүлээн авалтанд тун тохиромжтой зууш юм. Загасны махыг ингэж цөцгийнд жигнэж болгоход хүний биед тустай шимт бодисууд нь хадгалагдаж, зөөлөн сайхан амттай болдог.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Цөцгийнд жигнэсэн загас

абрикосны компот 200гр

дарсан улаан чинжүү 80гр

нимбэг 40гр

1.3агасны махыг томхон шоо дөрвөлжин хэрчиж давс, нимбэгний шүүс, хар нунтаг хар перец, загас амтлагчаар амталж бэлтгэнэ.

2.Шарах шүүгээний тэвшинд (эсвэл галд тэсвэртэй шаазан юмуу вааран аяганд) цөцгийг битүү түрхэж өгөөд үүндээ амталсан загасаа хийж 180 хэмийн шарах шүүгээнд 15 минут жигнэнэ. Эсвэл гэрийн нөхцөлд шаазан аяганд цөцгийгөө хийж үүндээ амталсан загасаа хийгээд жигнүүрт тавьж 15 минут жигнэж болно.

3.Жигнэж бэлэн болсон загасны махыг зурагт үзүүлсний дагуу абрикос жимс, амтат чинжүү, чидун жимсээр чимэглэн шоронд хатгаж, нимбэгний хэрчимүүдээр чимэглэнэ. Энэ нь хүлээн авалтанд тун тохиромжтой зууш юм. Загасны махыг ингэж цөцгийнд жигнэж болгоход хүний биед тустай шимт бодисууд нь хадгалагдаж, зөөлөн сайхан амттай болдог.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Цөцгийнд жигнэсэн загас

абрикосны компот 200гр

дарсан улаан чинжүү 80гр

нимбэг 40гр

1.3агасны махыг томхон шоо дөрвөлжин хэрчиж давс, нимбэгний шүүс, хар нунтаг хар перец, загас амтлагчаар амталж бэлтгэнэ.

2.Шарах шүүгээний тэвшинд (эсвэл галд тэсвэртэй шаазан юмуу вааран аяганд) цөцгийг битүү түрхэж өгөөд үүндээ амталсан загасаа хийж 180 хэмийн шарах шүүгээнд 15 минут жигнэнэ. Эсвэл гэрийн нөхцөлд шаазан аяганд цөцгийгөө хийж үүндээ амталсан загасаа хийгээд жигнүүрт тавьж 15 минут жигнэж болно.

3.Жигнэж бэлэн болсон загасны махыг зурагт үзүүлсний дагуу абрикос жимс, амтат чинжүү, чидун жимсээр чимэглэн шоронд хатгаж, нимбэгний хэрчимүүдээр чимэглэнэ. Энэ нь хүлээн авалтанд тун тохиромжтой зууш юм. Загасны махыг ингэж цөцгийнд жигнэж болгоход хүний биед тустай шимт бодисууд нь хадгалагдаж, зөөлөн сайхан амттай болдог.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Цөцгийнд жигнэсэн загас

абрикосны компот 200гр

дарсан улаан чинжүү 80гр

нимбэг 40гр

1.3агасны махыг томхон шоо дөрвөлжин хэрчиж давс, нимбэгний шүүс, хар нунтаг хар перец, загас амтлагчаар амталж бэлтгэнэ.

2.Шарах шүүгээний тэвшинд (эсвэл галд тэсвэртэй шаазан юмуу вааран аяганд) цөцгийг битүү түрхэж өгөөд үүндээ амталсан загасаа хийж 180 хэмийн шарах шүүгээнд 15 минут жигнэнэ. Эсвэл гэрийн нөхцөлд шаазан аяганд цөцгийгөө хийж үүндээ амталсан загасаа хийгээд жигнүүрт тавьж 15 минут жигнэж болно.

3.Жигнэж бэлэн болсон загасны махыг зурагт үзүүлсний дагуу абрикос жимс, амтат чинжүү, чидун жимсээр чимэглэн шоронд хатгаж, нимбэгний хэрчимүүдээр чимэглэнэ. Энэ нь хүлээн авалтанд тун тохиромжтой зууш юм. Загасны махыг ингэж цөцгийнд жигнэж болгоход хүний биед тустай шимт бодисууд нь хадгалагдаж, зөөлөн сайхан амттай болдог.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Цөцгийнд жигнэсэн загас

абрикосны компот 200гр

дарсан улаан чинжүү 80гр

нимбэг 40гр

1.3агасны махыг томхон шоо дөрвөлжин хэрчиж давс, нимбэгний шүүс, хар нунтаг хар перец, загас амтлагчаар амталж бэлтгэнэ.

2.Шарах шүүгээний тэвшинд (эсвэл галд тэсвэртэй шаазан юмуу вааран аяганд) цөцгийг битүү түрхэж өгөөд үүндээ амталсан загасаа хийж 180 хэмийн шарах шүүгээнд 15 минут жигнэнэ. Эсвэл гэрийн нөхцөлд шаазан аяганд цөцгийгөө хийж үүндээ амталсан загасаа хийгээд жигнүүрт тавьж 15 минут жигнэж болно.

3.Жигнэж бэлэн болсон загасны махыг зурагт үзүүлсний дагуу абрикос жимс, амтат чинжүү, чидун жимсээр чимэглэн шоронд хатгаж, нимбэгний хэрчимүүдээр чимэглэнэ. Энэ нь хүлээн авалтанд тун тохиромжтой зууш юм. Загасны махыг ингэж цөцгийнд жигнэж болгоход хүний биед тустай шимт бодисууд нь хадгалагдаж, зөөлөн сайхан амттай болдог.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button