Сам хорхой, ногоотой шөл
бор мөөг 10гр
хавчны мах (бэлэн ууттай байдаг) 20гр
шанцай 10гр
салат навч 5гр
брокколи 20гр
ногоон сонгино 3гр
вигора амтлагч 3гр
хар перец 2гр
1,Сам хорхой, бор мөөгийг урьдчилан 3-5минут буцалсан усанд болгож авна. Бусад ногооны болц хурдан байдаг тул хэрчиж бэлтгэсэн ногоонуудаа 500гр буцалсан усанд хийж 3минут буцалгана.
2.Зөөлрүүлж бэлтгэсэн бор мөөг, сам хорхойг хэрчээд буцалж буй шөлөнд нэмж хавчны махаа хийгээд сонгино, сармис, вигора, хар перецээр амтална.
3.Шөлийг шанцайн навчаар чимэглэнэ.
Гэр гэртээ тогооч