Сам хорхой, ногоотой шөл

бор мөөг 10гр

хавчны мах (бэлэн ууттай байдаг) 20гр

шанцай 10гр

салат навч 5гр

брокколи 20гр

ногоон сонгино 3гр

вигора амтлагч 3гр

хар перец 2гр

1,Сам хорхой, бор мөөгийг урьдчилан 3-5минут буцалсан усанд болгож авна. Бусад ногооны болц хурдан байдаг тул хэрчиж бэлтгэсэн ногоонуудаа 500гр буцалсан усанд хийж 3минут буцалгана.

2.Зөөлрүүлж бэлтгэсэн бор мөөг, сам хорхойг хэрчээд буцалж буй шөлөнд нэмж хавчны махаа хийгээд сонгино, сармис, вигора, хар перецээр амтална.

3.Шөлийг шанцайн навчаар чимэглэнэ.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Сам хорхой, ногоотой шөл

бор мөөг 10гр

хавчны мах (бэлэн ууттай байдаг) 20гр

шанцай 10гр

салат навч 5гр

брокколи 20гр

ногоон сонгино 3гр

вигора амтлагч 3гр

хар перец 2гр

1,Сам хорхой, бор мөөгийг урьдчилан 3-5минут буцалсан усанд болгож авна. Бусад ногооны болц хурдан байдаг тул хэрчиж бэлтгэсэн ногоонуудаа 500гр буцалсан усанд хийж 3минут буцалгана.

2.Зөөлрүүлж бэлтгэсэн бор мөөг, сам хорхойг хэрчээд буцалж буй шөлөнд нэмж хавчны махаа хийгээд сонгино, сармис, вигора, хар перецээр амтална.

3.Шөлийг шанцайн навчаар чимэглэнэ.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Сам хорхой, ногоотой шөл

бор мөөг 10гр

хавчны мах (бэлэн ууттай байдаг) 20гр

шанцай 10гр

салат навч 5гр

брокколи 20гр

ногоон сонгино 3гр

вигора амтлагч 3гр

хар перец 2гр

1,Сам хорхой, бор мөөгийг урьдчилан 3-5минут буцалсан усанд болгож авна. Бусад ногооны болц хурдан байдаг тул хэрчиж бэлтгэсэн ногоонуудаа 500гр буцалсан усанд хийж 3минут буцалгана.

2.Зөөлрүүлж бэлтгэсэн бор мөөг, сам хорхойг хэрчээд буцалж буй шөлөнд нэмж хавчны махаа хийгээд сонгино, сармис, вигора, хар перецээр амтална.

3.Шөлийг шанцайн навчаар чимэглэнэ.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Сам хорхой, ногоотой шөл

бор мөөг 10гр

хавчны мах (бэлэн ууттай байдаг) 20гр

шанцай 10гр

салат навч 5гр

брокколи 20гр

ногоон сонгино 3гр

вигора амтлагч 3гр

хар перец 2гр

1,Сам хорхой, бор мөөгийг урьдчилан 3-5минут буцалсан усанд болгож авна. Бусад ногооны болц хурдан байдаг тул хэрчиж бэлтгэсэн ногоонуудаа 500гр буцалсан усанд хийж 3минут буцалгана.

2.Зөөлрүүлж бэлтгэсэн бор мөөг, сам хорхойг хэрчээд буцалж буй шөлөнд нэмж хавчны махаа хийгээд сонгино, сармис, вигора, хар перецээр амтална.

3.Шөлийг шанцайн навчаар чимэглэнэ.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Сам хорхой, ногоотой шөл

бор мөөг 10гр

хавчны мах (бэлэн ууттай байдаг) 20гр

шанцай 10гр

салат навч 5гр

брокколи 20гр

ногоон сонгино 3гр

вигора амтлагч 3гр

хар перец 2гр

1,Сам хорхой, бор мөөгийг урьдчилан 3-5минут буцалсан усанд болгож авна. Бусад ногооны болц хурдан байдаг тул хэрчиж бэлтгэсэн ногоонуудаа 500гр буцалсан усанд хийж 3минут буцалгана.

2.Зөөлрүүлж бэлтгэсэн бор мөөг, сам хорхойг хэрчээд буцалж буй шөлөнд нэмж хавчны махаа хийгээд сонгино, сармис, вигора, хар перецээр амтална.

3.Шөлийг шанцайн навчаар чимэглэнэ.

Гэр гэртээ тогооч

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button