Амталж чанасан загас

Хийх арга Шинэхэн загасыг чанахдаа эхлээд нэг литр усанд цайны нэг халбага давс хийнэ. Дараа нь тал лууван, яншуй, нэг ширхэг сонгино хэрчиж дээр нь нэмээд лаврын навч перцээр амтална. Загасны өвөрмөц үнэрийг дарахын тулд шилэн аяганы хагасаар өргөст хэмхийн шүүс хийнэ.

Загасаа том том хэсэглэж зөөлөн гал дээр чанавал амт сайтай болно.

Дугаар 058/637/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Амталж чанасан загас

Хийх арга Шинэхэн загасыг чанахдаа эхлээд нэг литр усанд цайны нэг халбага давс хийнэ. Дараа нь тал лууван, яншуй, нэг ширхэг сонгино хэрчиж дээр нь нэмээд лаврын навч перцээр амтална. Загасны өвөрмөц үнэрийг дарахын тулд шилэн аяганы хагасаар өргөст хэмхийн шүүс хийнэ.

Загасаа том том хэсэглэж зөөлөн гал дээр чанавал амт сайтай болно.

Дугаар 058/637/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Амталж чанасан загас

Хийх арга Шинэхэн загасыг чанахдаа эхлээд нэг литр усанд цайны нэг халбага давс хийнэ. Дараа нь тал лууван, яншуй, нэг ширхэг сонгино хэрчиж дээр нь нэмээд лаврын навч перцээр амтална. Загасны өвөрмөц үнэрийг дарахын тулд шилэн аяганы хагасаар өргөст хэмхийн шүүс хийнэ.

Загасаа том том хэсэглэж зөөлөн гал дээр чанавал амт сайтай болно.

Дугаар 058/637/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Амталж чанасан загас

Хийх арга Шинэхэн загасыг чанахдаа эхлээд нэг литр усанд цайны нэг халбага давс хийнэ. Дараа нь тал лууван, яншуй, нэг ширхэг сонгино хэрчиж дээр нь нэмээд лаврын навч перцээр амтална. Загасны өвөрмөц үнэрийг дарахын тулд шилэн аяганы хагасаар өргөст хэмхийн шүүс хийнэ.

Загасаа том том хэсэглэж зөөлөн гал дээр чанавал амт сайтай болно.

Дугаар 058/637/

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button