Алимтай шарсан гахайн махан стейк

нунтаг сахар 10гр

цөцгий 50гр

алимны шүүс 30гр

1.Гахайн стейкийг гахайн мах амтлагч болон улаан перец, давс, сармисаар амтлаад шарах шүүгээнд хийж 250хэмд 20минут орчим шараад гаргана. Сармис хэлбэртэй хэрчсэн алим, сонгино дээр сахарын нунтаг цацаж гахайн махны шаралтын сүүлийн 10минут дээр нэмж цуг шарж гаргана.

2.Алимны шүүс, цөцгийгдөнгөж нэг удаа буцалгаад үндсэн улаан сүмс нэмнэ.

3.Бэлэн болсон гахайн махан стейк дээр бэлтгэсэн чихэрлэг соусаа асгаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

Дугаар 01

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Алимтай шарсан гахайн махан стейк

нунтаг сахар 10гр

цөцгий 50гр

алимны шүүс 30гр

1.Гахайн стейкийг гахайн мах амтлагч болон улаан перец, давс, сармисаар амтлаад шарах шүүгээнд хийж 250хэмд 20минут орчим шараад гаргана. Сармис хэлбэртэй хэрчсэн алим, сонгино дээр сахарын нунтаг цацаж гахайн махны шаралтын сүүлийн 10минут дээр нэмж цуг шарж гаргана.

2.Алимны шүүс, цөцгийгдөнгөж нэг удаа буцалгаад үндсэн улаан сүмс нэмнэ.

3.Бэлэн болсон гахайн махан стейк дээр бэлтгэсэн чихэрлэг соусаа асгаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

Дугаар 01

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Алимтай шарсан гахайн махан стейк

нунтаг сахар 10гр

цөцгий 50гр

алимны шүүс 30гр

1.Гахайн стейкийг гахайн мах амтлагч болон улаан перец, давс, сармисаар амтлаад шарах шүүгээнд хийж 250хэмд 20минут орчим шараад гаргана. Сармис хэлбэртэй хэрчсэн алим, сонгино дээр сахарын нунтаг цацаж гахайн махны шаралтын сүүлийн 10минут дээр нэмж цуг шарж гаргана.

2.Алимны шүүс, цөцгийгдөнгөж нэг удаа буцалгаад үндсэн улаан сүмс нэмнэ.

3.Бэлэн болсон гахайн махан стейк дээр бэлтгэсэн чихэрлэг соусаа асгаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

Дугаар 01

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Алимтай шарсан гахайн махан стейк

нунтаг сахар 10гр

цөцгий 50гр

алимны шүүс 30гр

1.Гахайн стейкийг гахайн мах амтлагч болон улаан перец, давс, сармисаар амтлаад шарах шүүгээнд хийж 250хэмд 20минут орчим шараад гаргана. Сармис хэлбэртэй хэрчсэн алим, сонгино дээр сахарын нунтаг цацаж гахайн махны шаралтын сүүлийн 10минут дээр нэмж цуг шарж гаргана.

2.Алимны шүүс, цөцгийгдөнгөж нэг удаа буцалгаад үндсэн улаан сүмс нэмнэ.

3.Бэлэн болсон гахайн махан стейк дээр бэлтгэсэн чихэрлэг соусаа асгаж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч

Дугаар 01

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button