Битүү хайрсан улаан лооль

сармис гурван хумс, салатны навч хоёр ширхэг, машиндсан мах 150 гр, ногоон чинжүү нэг, өргөст хэмх 50 гр, улаан лооль найман ширхэг, өндөг хоёр ширхэг

Хийх арга Мөөг, сонгино, сармис, өргөст хэмхээ жижиглэн хэрчиж машиндсан махтайгаа хамт амталж хуурна. Чинжүүгээ хоёр хуваагаад, улаан лоолийнхоо дээд талыг авч дотор үрнээс нь салган дотор нь амталсан махны холимогоо хийж битүү хайрна. Салатны навчаа угаан тавган дээрээ тавьж дээрээс нь хайрсан улаан лооль, чинжүүний бөөрөнцгөө тавин дээрээс нь цөцгий дусаана.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Битүү хайрсан улаан лооль

сармис гурван хумс, салатны навч хоёр ширхэг, машиндсан мах 150 гр, ногоон чинжүү нэг, өргөст хэмх 50 гр, улаан лооль найман ширхэг, өндөг хоёр ширхэг

Хийх арга Мөөг, сонгино, сармис, өргөст хэмхээ жижиглэн хэрчиж машиндсан махтайгаа хамт амталж хуурна. Чинжүүгээ хоёр хуваагаад, улаан лоолийнхоо дээд талыг авч дотор үрнээс нь салган дотор нь амталсан махны холимогоо хийж битүү хайрна. Салатны навчаа угаан тавган дээрээ тавьж дээрээс нь хайрсан улаан лооль, чинжүүний бөөрөнцгөө тавин дээрээс нь цөцгий дусаана.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Битүү хайрсан улаан лооль

сармис гурван хумс, салатны навч хоёр ширхэг, машиндсан мах 150 гр, ногоон чинжүү нэг, өргөст хэмх 50 гр, улаан лооль найман ширхэг, өндөг хоёр ширхэг

Хийх арга Мөөг, сонгино, сармис, өргөст хэмхээ жижиглэн хэрчиж машиндсан махтайгаа хамт амталж хуурна. Чинжүүгээ хоёр хуваагаад, улаан лоолийнхоо дээд талыг авч дотор үрнээс нь салган дотор нь амталсан махны холимогоо хийж битүү хайрна. Салатны навчаа угаан тавган дээрээ тавьж дээрээс нь хайрсан улаан лооль, чинжүүний бөөрөнцгөө тавин дээрээс нь цөцгий дусаана.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments

Битүү хайрсан улаан лооль

сармис гурван хумс, салатны навч хоёр ширхэг, машиндсан мах 150 гр, ногоон чинжүү нэг, өргөст хэмх 50 гр, улаан лооль найман ширхэг, өндөг хоёр ширхэг

Хийх арга Мөөг, сонгино, сармис, өргөст хэмхээ жижиглэн хэрчиж машиндсан махтайгаа хамт амталж хуурна. Чинжүүгээ хоёр хуваагаад, улаан лоолийнхоо дээд талыг авч дотор үрнээс нь салган дотор нь амталсан махны холимогоо хийж битүү хайрна. Салатны навчаа угаан тавган дээрээ тавьж дээрээс нь хайрсан улаан лооль, чинжүүний бөөрөнцгөө тавин дээрээс нь цөцгий дусаана.

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button