Бууз чимхэх аргууд

Монгол түмний уламжлалт Сар шинийн баяр хаяанд ирлээ. Эдгээр өдрүүдэд айл бүр идээ будаа, бэлэг сэлтээ базааж, баярын уур амьсгал хаа сайгүй оржээ.

Цагаан сараар айл болгон бууз хийдэг. Бууз нь монголчуудын Цагаан сарын хүндэтгэлийн зоогийн нэг. Иймээс айл бүр буузаа хүрэлцэхүйц хэмжээгээр урьдчилан хийж хөлдөөж нөөцөлдөг.

Тэгвэл баярын буузаа үзэмжтэй, өвөрмөц хийхэд тань доорх аргууд туслана

0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button