Үерийн үед хоол хүнсний аюулгүй байдлыг сайтар хангаарай

Үерийн үед хоол хүнсний аюулгүй байдлыг сайтар хангахыг НЭМҮТ-өөс зөвлөв. Үүнд:

  • Гар болон хоол, хүнс бэлтгэх, хадгалах талбай, багаж хэрэгслийг цэвэр байлгах
  • Түүхий хүнс, боловсруулсан хоол, хүнсийг тус тусад нь байлгах, үерийн усаар бохирдсон хоол хүнсийг хаях
  • Хоолыг гүйцэд боловсруулах
  • Хоол хүнсийг зохих хэмд зөв хадгалах
  • Цэвэр, аюулгүй ундны ус болон хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүнийг сонгон хэрэглэх хэрэгтэйг зөвлөлөө.
0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button